Bæredygtighed

Nemmere at vælge miljømærkede produkter

Som tidligere omtalt i Solutions har Dustin indledt et samarbejde med WWF Verdensnaturfonden. Formålet er at gennemføre aktiviteter i fællesskab, der bidrager til at mindske Dustins og it-branchens klimapåvirkning. Nu tager Dustin næste skridt og hjælper sine kunder med at finde mere bæredygtige produkter.

– Vi arbejder i en branche, der påvirker miljøet markant gennem transport, produktion og det, der sker med produkterne efter endt brug. Derfor er det vigtigt, at alle bidrager til at finde nye arbejdsmetoder for at mindske klimapåvirkningen, siger Caroline Rudbeck, kommunikationschef hos Dustin.

Som led i Dustins arbejde for bæredygtighed vil firmaet gøre det nemt for kunderne at finde produkter, der påvirker mennesker og miljø mindre. Derfor er det nu muligt at filtrere søgningen på en række internationalt anerkendte miljømærker, når man handler i Dustins webshop. De miljø­mærker, som Dustin har valgt at gøre søgbare, er Svanen, Den blå engel, TCO, Epeat, Energy Star og EU Ecolabel. Alle disse mærker stiller krav til blandt andet energieffektivitet og genbrug.

– Vi synes, det skal være nemt at vælge produkter, der er bedre for klimaet. Ved at skabe en kategori hvor vores kunder kan indsnævre deres søgning på velkendte miljø­mærker, hjælper vi dem med at vælge mere ­bæredygtige alternativer, forklarer Caroline Rudbeck.

Find mere information på dustin.dk/baeredygtig eller kontakt Dustins specialister på tlf. 7013 7040

Fokusområder for Dustins bæredygtighedsarbejde:

  • Samarbejde med WWF Verdens­naturfonden om at mindske Dustins egen miljøpåvirkning gennem opsætning af målbare mål* for virksomheden.
  • Cirkulær økonomi – øge levetiden, genudvindingen og reparationsgraden på produkter samt øge andelen og antallet af genbrugte produkter, der sælges på markedet.
  • Nemt at gøre det rigtige – Dustin vil gøre det nemmere for sine kunder at træffe mere bæredygtige produkt­valg.

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags