Kundecase

Mod en fremtidssikret netværksløsning

BrandFactory er Nordens største aktør inden for visuel kommunikation. Med Dustins tjeneste Network kan virksomheden se frem til at kunne fokusere helt og holdent på sin kerneforretning.

– Vi plejer at sige, at taxaer kommer ind hvide og kører ud gule, når de har været hos os. Vi arbejder med alle former for visuel kommunikation – lige fra brand-opbygning til tryk og foliering af biler. Vi står for eksempel for al kommunikation omkring Melodi Grand Prix, siger Arvid Johansson, CIO & CDO hos BrandFactory.

Arvid Johansson har været hos BrandFactory siden januar 2017. I efteråret indledte man samarbejdet med Dustin, og nu befinder man sig i implementeringsfasen af tjenesten Network.

– Tidligere tog vi os selv af vores netværk. Det tog tid og krævede kompetencer, og var ikke helt så hurtigt og skalérbart, som vi gerne ville have. Nu ser vi frem til en effektiv og fremtidssikret løsning. Fordi vi ligger mange steder, tror vi også, at tingene vil blive nemmere ud fra et supportperspektiv.

Med Dustin som partner kan BrandFactory bruge mere tid på sin ”core business”, som Arvid Johansson udtrykker det – nemlig sine kunder og projekter. Dustins service Network er en komplet netværksløsning med adgang til optimeret netværksudstyr, fjerndrift og overvågning. Brugersupporten giver Dustins supportteknikere mulighed for at se status på infrastrukturen i realtid og foretage fejlsøgninger.

– Målet er, at samarbejdet med Dustin skal føre til bedre skalérbarhed, højere fleksibilitet og adgang til smidig support - alt til en fast pris, siger Arvid Johansson.

Samarbejdet med Dustin er gået fint indtil videre, ifølge Fredrik Petersson som er IT Operations Manager hos BrandFactory.

– Vi har allerede tidligere haft et samarbejde med Dustin, men samarbejdet med tjenesten Network blev indledt i efteråret. Den første implementering af tjenesten sker her i marts og april. Vi håber på højere kvalitet, bedre service og en fremtidssikret og innovativ løsning, som gør, at vi kan bruge vores tid på ting, der bringer vores virksomhed fremad, siger Fredrik Petersson.

Vil du vide mere?

Gå ind på www.dustin.dk/solutions/ eller kontakt os her.

Målet er, at samarbejdet med Dustin skal føre til bedre skalérbarhed, højere fleksibilitet og adgang til smidig support.

Arvid Johansson, CIO & CDO hos BrandFactory.

Sådan blev det muligt

Udfordring

BrandFactorys eget netværk var tidskrævende at håndtere, ikke helt så hurtigt og skalérbart som ønsket. Det var ikke fremtidssikret, og man manglede kompetencer.

Løsning

Tjenesten Network er en komplet netværksløsning der inkluderer firewall, LAN, wifi-zoner, overvågning, opdatering og brugersupport. En pakketeret sikkerhedsløsning til en fast månedlig pris.

Effekt

Ønsket er at få en omkostningseffektiv, skalérbar og fremtidssikret løsning. Forenklet IT-support til en virksomhed, der ligger mange steder

BrandFactory

BrandFactory er Nordens største virksomhed inden for visuel kommunikation. Virksomheden har en omsætning på cirka 1,3 milliarder svenske koner og beskæftiger omkring 580 medarbejdere i Sverige, Danmark og Norge.