Mod en fremtidssikret netværksløsning

BrandFactory er Nordens største aktør inden for visuel kommunikation. Med Dustins tjeneste Network kan virksomheden se frem til at kunne fokusere helt og holdent på sin kerneforretning.

– Vi plejer at sige, at taxaer kommer ind hvide og kører ud gule, når de har været hos os. Vi arbejder med alle former for visuel kommunikation – lige fra brand-opbygning til tryk og foliering af biler. Vi står for eksempel for al kommunikation omkring Melodi Grand Prix, siger Arvid Johansson, CIO & CDO hos BrandFactory.

Arvid Johansson har været hos BrandFactory siden januar 2017. I efteråret indledte man samarbejdet med Dustin, og nu befinder man sig i implementeringsfasen af tjenesten Network.

– Tidligere tog vi os selv af vores netværk. Det tog tid og krævede kompetencer, og var ikke helt så hurtigt og skalérbart, som vi gerne ville have. Nu ser vi frem til en effektiv og fremtidssikret løsning. Fordi vi ligger mange steder, tror vi også, at tingene vil blive nemmere ud fra et supportperspektiv.

Med Dustin som partner kan BrandFactory bruge mere tid på sin ”core business”, som Arvid Johansson udtrykker det – nemlig sine kunder og projekter. Dustins service Network er en komplet netværksløsning med adgang til optimeret netværksudstyr, fjerndrift og overvågning. Brugersupporten giver Dustins supportteknikere mulighed for at se status på infrastrukturen i realtid og foretage fejlsøgninger.

– Målet er, at samarbejdet med Dustin skal føre til bedre skalérbarhed, højere fleksibilitet og adgang til smidig support - alt til en fast pris, siger Arvid Johansson.

Samarbejdet med Dustin er gået fint indtil videre, ifølge Fredrik Petersson som er IT Operations Manager hos BrandFactory.

– Vi har allerede tidligere haft et samarbejde med Dustin, men samarbejdet med tjenesten Network blev indledt i efteråret. Den første implementering af tjenesten sker her i marts og april. Vi håber på højere kvalitet, bedre service og en fremtidssikret og innovativ løsning, som gør, at vi kan bruge vores tid på ting, der bringer vores virksomhed fremad, siger Fredrik Petersson.

Vil du vide mere?

Gå ind på www.dustin.dk/solutions/ eller kontakt os her.

BrandFactory

BrandFactory er Nordens største virksomhed inden for visuel kommunikation. Virksomheden har en omsætning på cirka 1,3 milliarder svenske koner og beskæftiger omkring 580 medarbejdere i Sverige, Danmark og Norge.

Målet er, at samarbejdet med Dustin skal føre til bedre skalérbarhed, højere fleksibilitet og adgang til smidig support.

– Arvid Johansson, CIO & CDO hos BrandFactory.

Sådan blev det muligt

Udfordring

BrandFactorys eget netværk var tidskrævende at håndtere, ikke helt så hurtigt og skalérbart som ønsket. Det var ikke fremtidssikret, og man manglede kompetencer.

Løsning

Tjenesten Network er en komplet netværksløsning der inkluderer firewall, LAN, wifi-zoner, overvågning, opdatering og brugersupport. En pakketeret sikkerhedsløsning til en fast månedlig pris.

Effekt

Ønsket er at få en omkostningseffektiv, skalérbar og fremtidssikret løsning. Forenklet IT-support til en virksomhed, der ligger mange steder

4 juni 2018

Sådan reducerede Oslo-lageret nedetiden med 30–40 procent

Sørensen og Balchen kæmpede med forældet IT-infrastruktur. Nedetiden kostede omkring en kvart million norske kroner i timen, men nu er den reduceret med 30–40 procent.

5 marts 2020

Netværk uden problemer

I vore dage med cloud-tjenester er et pålideligt netværk vigtigere end nogensinde. Mange virksomheder vil hurtigt kunne skalere deres platform op efter behov og samtidig holde omkostningerne under kontrol. Løsningen? At købe sit netværk som en tjeneste.

11 februar 2020

We keep things growing - Actic udvidede sin forretning og forbedrede kundetilfredsheden med Network

Actic havde brug for en stabil og fleksibel netværksløsning til sine 182 bade- og fitnesscentre. Med Network fik de, udover det, adgang til data, som kunne bidrage til forretningen og som nemt kunne håndteres af kun fem heltidsansatte.

11 februar 2020

Guide: Sådan bliver din virksomhed mobil

Nutidens teknologiske muligheder gør det nu lettere end nogensinde at skabe det digitale, mobile kontor og tilbyde medarbejderne friheden til at arbejde hvor og hvornår, de vil. Vejen til målet ser dog forskellig ud for forskellige virksomheder, og i denne guide vil vi fortælle om alle de ting, der skal være på plads – fra teknologi til organisation.

4 februar 2020

Digital analyse gav bedre beslutninger

Som Nordeuropas største uddannelsesvirksomhed er IT-strategien en succesfaktor for AcadeMedia. Petter Hallman, CIO, fortæller om, hvordan de arbejder med digitale læringsmidler, og hvorfor de benytter data til at højne kvaliteten og kundetilfredsheden.

20 januar 2020

Betal kun for den kapacitet, du bruger

Ved at købe netværk som en tjeneste opnår du et stabilt og sikkert netværk til en fast pris. Sådan foregår det.

13 december 2019