Mod en fremtidssikret netværksløsning

Målet er, at samarbejdet med Dustin skal føre til bedre skalérbarhed, højere fleksibilitet og adgang til smidig support.

BrandFactory er Nordens største aktør inden for visuel kommunikation. Med Dustins ydelse Network as a Service kan virksomheden se frem til at kunne fokusere helt og holdent på sin kerneforretning.

– Vi plejer at sige, at taxaer kommer ind hvide og kører ud gule, når de har været hos os. Vi arbejder med alle former for visuel kommunikation – lige fra brand-opbygning til tryk og foliering af biler. Vi står for eksempel for al kommunikation omkring Melodi Grand Prix, siger Arvid Johansson, CIO & CDO hos BrandFactory.

Arvid Johansson har været hos BrandFactory siden januar 2017. I efteråret indledte man samarbejdet med Dustin, og nu befinder man sig i implementeringsfasen af Network as a Service-løsningen.

– Tidligere tog vi os selv af vores netværk. Det tog tid og krævede kompetencer, og var ikke helt så hurtigt og skalérbart, som vi gerne ville have. Nu ser vi frem til en effektiv og fremtidssikret løsning. Fordi vi ligger mange steder, tror vi også, at tingene vil blive nemmere ud fra et supportperspektiv.

Med Dustin som partner kan BrandFactory bruge mere tid på sin ”core business”, som Arvid Johansson udtrykker det – nemlig sine kunder og projekter. Dustins service Network as a Service er en komplet netværksløsning med adgang til optimeret netværksudstyr, fjerndrift og overvågning. Brugersupporten giver Dustins supportteknikere mulighed for at se status på infrastrukturen i realtid og foretage fejlsøgninger.

– Målet er, at samarbejdet med Dustin skal føre til bedre skalérbarhed, højere fleksibilitet og adgang til smidig support - alt til en fast pris, siger Arvid Johansson.

Samarbejdet med Dustin er gået fint indtil videre, ifølge Fredrik Petersson som er IT Operations Manager hos BrandFactory.

– Vi har allerede tidligere haft et samarbejde med Dustin, men Network as a Service-samarbejdet blev indledt i efteråret. Den første implementering af tjenesten sker her i marts og april. Vi håber på højere kvalitet, bedre service og en fremtidssikret og innovativ løsning, som gør, at vi kan bruge vores tid på ting, der bringer vores virksomhed fremad, siger Fredrik Petersson.

Vil du vide mere?

Gå ind på dustin.dk/solutions eller kontakt os her.

BrandFactory

BrandFactory er Nordens største virksomhed inden for visuel kommunikation. Virksomheden har en omsætning på cirka 1,3 milliarder svenske koner og beskæftiger omkring 580 medarbejdere i Sverige, Danmark og Norge.

Sådan blev det muligt

UDFORDRING

BrandFactorys eget netværk var tidskrævende at håndtere, ikke helt så hurtigt og skalérbart som ønsket. Det var ikke fremtidssikret, og man manglede kompetencer.

LØSNING

Network as a Service, en komplet netværksløsning der inkluderer firewall, LAN, wifi-zoner, overvågning, opdatering og brugersupport. En pakketeret sikkerhedsløsning til en fast månedlig pris.

EFFEKT

Ønsket er at få en omkostningseffektiv, skalérbar og fremtidssikret løsning. Forenklet IT-support til en virksomhed, der ligger mange steder.

4 juni 2018

Bliv fri for netværksbekymringer via en tjeneste

Et velfungerende netværk er i dag blevet en grundlæggende forudsætning for skoleaktiviteterne. Indkøb af netværket som en tjeneste er en smart og tidsbesparende måde til at opnå en optimal platform.

4 oktober 2019

Sikkerhed eller brugervenlighed – er man nødt til at vælge?

Virksomheder digitaliseres, og flere og flere arbejder mobilt. Det øger efterspørgslen på sikre og brugervenlige arbejdspladser. Med tjenesten Modern Workplace får din virksomhed en komplet arbejdspladstjeneste med alle de nødvendige værktøjer.

23 september 2019

White paper: Digitalisering, automatisering og innovation gennem hyperkonvergeret infrastruktur

IT-organisationer skal kunne håndtere hurtige forandringer. Vil du lære mere om, hvordan du skaber plads til innovation? Se vores white paper.

20 september 2019

Consafe Logistics har kombineret reducerede IT-omkostninger med højere serviceniveauer

Consafe Logistics er Europas førende leverandør af software til lager- og logistikløsninger. Vi leverer i dag on-site support til hele virksomheden i Consafe Logistics.

20 september 2019

Så meget koster et datatyveri – og sådan beskytter du dig selv

22 millioner kroner. Så meget koster et datatyveri i gennemsnit ifølge den seneste undersøgelse fra Ponemon Institute. Risikoen for at blive udsat for det er større end nogensinde, men du kan minimere risikoen kraftigt med den rigtige beskyttelse.

10 september 2019

CMP er i mål med tjenesteficering af IT-leverancen

Copenhagen Malmö Port AB (CMP) er siden starten af år 2001 vokset og blevet en af Skandinaviens største havneoperatører med virksomheder på begge sider af sundet. I dag har de servicificeret stort set hele virksomheden.

9 september 2019