Mod en fremtidssikret netværksløsning

Målet er, at samarbejdet med Dustin skal føre til bedre skalérbarhed, højere fleksibilitet og adgang til smidig support.

BrandFactory er Nordens største aktør inden for visuel kommunikation. Med Dustins ydelse Network as a Service kan virksomheden se frem til at kunne fokusere helt og holdent på sin kerneforretning.

– Vi plejer at sige, at taxaer kommer ind hvide og kører ud gule, når de har været hos os. Vi arbejder med alle former for visuel kommunikation – lige fra brand-opbygning til tryk og foliering af biler. Vi står for eksempel for al kommunikation omkring Melodi Grand Prix, siger Arvid Johansson, CIO & CDO hos BrandFactory.

Arvid Johansson har været hos BrandFactory siden januar 2017. I efteråret indledte man samarbejdet med Dustin, og nu befinder man sig i implementeringsfasen af Network as a Service-løsningen.

– Tidligere tog vi os selv af vores netværk. Det tog tid og krævede kompetencer, og var ikke helt så hurtigt og skalérbart, som vi gerne ville have. Nu ser vi frem til en effektiv og fremtidssikret løsning. Fordi vi ligger mange steder, tror vi også, at tingene vil blive nemmere ud fra et supportperspektiv.

Med Dustin som partner kan BrandFactory bruge mere tid på sin ”core business”, som Arvid Johansson udtrykker det – nemlig sine kunder og projekter. Dustins service Network as a Service er en komplet netværksløsning med adgang til optimeret netværksudstyr, fjerndrift og overvågning. Brugersupporten giver Dustins supportteknikere mulighed for at se status på infrastrukturen i realtid og foretage fejlsøgninger.

– Målet er, at samarbejdet med Dustin skal føre til bedre skalérbarhed, højere fleksibilitet og adgang til smidig support - alt til en fast pris, siger Arvid Johansson.

Samarbejdet med Dustin er gået fint indtil videre, ifølge Fredrik Petersson som er IT Operations Manager hos BrandFactory.

– Vi har allerede tidligere haft et samarbejde med Dustin, men Network as a Service-samarbejdet blev indledt i efteråret. Den første implementering af tjenesten sker her i marts og april. Vi håber på højere kvalitet, bedre service og en fremtidssikret og innovativ løsning, som gør, at vi kan bruge vores tid på ting, der bringer vores virksomhed fremad, siger Fredrik Petersson.

Vil du vide mere?

Gå ind på dustin.dk/solutions eller kontakt os her.

BrandFactory

BrandFactory er Nordens største virksomhed inden for visuel kommunikation. Virksomheden har en omsætning på cirka 1,3 milliarder svenske koner og beskæftiger omkring 580 medarbejdere i Sverige, Danmark og Norge.

Sådan blev det muligt

UDFORDRING

BrandFactorys eget netværk var tidskrævende at håndtere, ikke helt så hurtigt og skalérbart som ønsket. Det var ikke fremtidssikret, og man manglede kompetencer.

LØSNING

Network as a Service, en komplet netværksløsning der inkluderer firewall, LAN, wifi-zoner, overvågning, opdatering og brugersupport. En pakketeret sikkerhedsløsning til en fast månedlig pris.

EFFEKT

Ønsket er at få en omkostningseffektiv, skalérbar og fremtidssikret løsning. Forenklet IT-support til en virksomhed, der ligger mange steder.

4 juni 2018

CIO-rapport: IT på vej til at miste strategisk position

IT-afdelingen risikerer at miste sin relevans, når en stadig større del af IT-investeringerne bliver forretningsfinansierede, fremgår det af ny rapport.

15 august 2019

Sikring af følsom data i skyen

Den stigende servicificationen i IT-branchen betyder, at stadig mere information håndteres i cloud-tjenester, noget der kræver høj ansvarsbevidsthed fra klienter hos virksomheder, hvor man håndterer sikkerhedsregulerede eller andre følsomme informationer.

12 juli 2019

Årsagerne til ukendte IT-fejltagelser

Patientsamtaler lægges ud på nettet, og udenlandske aktører fik adgang til vigtige styresystemer. Det er bare to af de seneste store sikkerhedsbrud. Bag mange af dem spiller den menneskelige faktor en rolle.

10 juni 2019

Hvad er fordelene ved et cloud-administreret netværk?

Cloud-administreret netværk giver masser af fordele sammenlignet med traditionelle løsninger. Har du udskiftet dit gamle netværk endnu?

23 maj 2019

Stort sygehus vælger kompakt ThinkCentre

Masser af medicoteknisk udstyr og få kvadratmeter. Det er udfordringen på mange sygehuse. Også på Aarhus Universitetshospital, hvor man sparer plads på blandt andet operationsstuerne med kompakte og fleksible ThinkCentre-pc’er fra Lenovo.

20 maj 2019

Cyber crime koster mere end naturkatastrofer

Den voldsomt stigende cyberkriminalitet koster mennesker, organisationer og samfundet enorme summer hvert år. Undersøgelser viser, at nordiske virksomheder ofte mangler det grundlæggende forsvar mod angreb.

15 april 2019