Arbejdsplads

Få styr på rodet

Mange af os drømmer om et rent og ryddeligt skrivebord, frit fra kabler, papirer og unødvendige ting. Med trådløst tilbehør og skærme med USB C-funktionalitet vil Lenovo hjælpe dig med rydde op og finde dit fokus.

Hvordan den perfekte arbejdsplads ser ud, er måske mere et spørgsmål om smag, men Pasi Välimaa, løsningsspecialist hos Lenovo, er formentlig ikke ene om at synes, at et godt udgangspunkt er et ryddeligt og flot skrivebord:

- Jeg tror, at man bliver mere organiseret, hvis man holder det ryddeligt. Ikke bare på skrivebordet, men i alle situationer. Hvis der allerede ligger ting på bordet, tror jeg, man er mere tilbøjelig til at tilføje flere ting, og lige pludselig sidder man i et stort rod, siger Pasi Välimaa.

Nye muligheder med USB C

Glem alt om dockingstationer og kabler. Med dagens USB C-skærme skal du kun trække ét USB C-kabel fra skærmen til din bærbare for at få strøm og overføre billede, lyd og data.

- Kombinationen af ThinkPad X1 Carbon og skærmen ThinkVision P32u er en drømmeopsætning. Så får du en ekstremt tynd og let bærbar og en stor 32’’-skærm, som kan bruges til at køre flere programmer side om side. Hvis du desuden bruger Lenovo Essential Wireless Combo med trådløst tastatur og mus, vil du kun have ét kabel på hele skrivebordet - USB C-kablet mellem computeren og skærmen, siger Pasi Välimaa.

Muligheden for at tilslutte skærmen med USB C er ikke begrænset til topmodellerne. Du kan opnå samme resultater med ThinkPad T480s og 27’’ ThinkVision P27H eller startmodellen L480 og skærmen T24m.

- Det, du får, når du betaler mere, er en generelt tyndere og lettere enhed, som selvfølgelig er en fordel, når du medbringer computeren til kundemøder eller skal arbejde andre steder end kontoret. Så er USB C-standarden en fordel, eftersom du f.eks. ikke behøver at have separate opladere med til din computer og mobiltelefon.

Det papirløse kontor

Når kablerne er væk fra skrivebordet, er det tid til at tænke på papirbunkerne, og her mener Pasi også, at den nye teknologi kan hjælpe os i gang:

- Med alle digitale hjælpemidler i computeren har du egentlig ikke længere brug for pen, papir og post-its. Hvis du kan lide at tage notater i hånden, har du Lenovo X1 Yoga, som kan vendes rundt og bruges med den medfølgende pen. Afhængigt af, hvordan du tidligere har arbejdet, kræves der en vis omstilling for at gøre alt digitalt, men på sigt tror jeg, det er der, vi er på vej hen.

Læs også:

Klienthåndtering for det moderne kontor
Pålidelige print, når du skal bruge dem
Klar til det nye arbejdsliv
Det bedste fra to verdener
Nye muligheder med USB C

Fokus

Pasi Välimaa

Løsningsspecialist hos Lenovo


Windows 10 means business

10 december 2018

Tags