Inspiration

Dustin vinder udbud og bliver IT-driftspartner til Øresundsbroen

Dustin har vundet et udbud om forvaltning af Øresundsbroens IT-driftsmiljø samt driftskonsultation. Opgaven omhandler primært forvaltning af Øresundsbroens IT-miljø med tilhørende cloud-tjenester i både Danmark og Sverige. Dustin vil agere strategisk og operativ IT-driftspartner og have ansvar for kundens IT-drift.

Øresundsbroen ejes og drives af Øresundsbro Konsortiet, som ejes af den svenske og danske stat. Deres mål er at transformere den nuværende IT-driftsafdeling til en strategisk bestillerorganisation. De har også en ambition om at afvikle sin interne server-hosting og gå over til cloud-baserede løsninger eller anden off site-drift.

Dustin forventes at tage et stort ansvar for at støtte Øresundsbroen i fremtidige strategiske IT-beslutninger og digital udvikling.

– Vi er selvfølgelig meget glade og stolte over at have fået denne opgave, og vi glæder os virkelig til at skulle samarbejde med Øresundsbroen i arbejdet med at levere samt udvikle deres IT-platform, siger Andreas Boo, ansvarlig for tjenester og løsninger hos Dustin i Sverige.

– Dette er desuden en vigtig forretning for Dustin i vores strategiske satsning på at levere administrerede IT-tjenester til vores kunder i Norden.

– Vi glæder os til et spændende og langsigtet samarbejde med Dustin. Øresundsbroen står foran mange interessante forandrings- og forbedringsperspektiver, når det gælder IT. Med denne aftale får vi ikke bare en kompetent operationel partner med på rejsen, men også nogen, der støtter os i vores strategiske beslutninger, siger Martin Karlsson, IT-chef hos Øresundsbroen.

Læs om andre kunder, Dustin har hjulpet

Øresundsbroen

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags