Arbejdsplads

Det bedste fra to verdener

Med Meraki Go vil Cisco Meraki give mindre virksomheder en enkel og brugervenlig netværksløsning uden at gå på kompromis med sikkerheden.

I dag er de fleste virksomheder, uanset størrelsen, afhængige af internettet, men der er samtidigt mange, der udsætter planerne om at opsætte et trådløst netværk for kunder eller medarbejdere. Da Cisco Meraki undersøgte 1000 mindre virksomheder, viste det sig desuden, at mere end halvdelen af dem bruger samme udstyr på kontoret, som de bruger derhjemme.

- Det er ikke så underligt, eftersom det er det, vi er vant til. De agerer som almindelige forbrugere og mangler forståelse for Enterprise-markedet, siger Kevin Rezai, Global Channel Sales Manager hos Cisco Meraki.

I følge Kevin Rezai udsætter mange sig for unødvendige risici ved at vælge udstyr uden den sikkerhed, virksomheder har brug for.

- Vi ved, at to tredjedele af alle cyberangreb rettes mod lige præcis mindre virksomheder, ganske enkelt fordi hackerne ved, at de ofte bruger forbrugerudstyr. Angrebene kan give store problemer og koste både tid og penge.

Bygget til mindre virksomheder

Cisco Merakis undersøgelse førte til produktet Meraki Go, som er en trådløs netværksløsning til mindre virksomheder. Produktfamilien består af to forskellige access points - et til udendørs og et til indendørs brug - som håndteres via brugerens smartphone.

- Det, der er nyt og spændende ved Meraki Go, er, at vi kan levere sikkerhed i virksomhedsklassen til denne type forbrugere. Produktet er bygget fra bunden til virksomheder med mindre end 50 medarbejdere. Alt handler om at levere noget, der er relevant for dem, siger Kevin Rezai.

Automatiske sikkerhedsopdateringer

Målet med Meraki Go har været at skabe et produkt, der er nemt at installere og administrere. Brugeren får samtidigt adgang til indbygget support og en række avancerede funktioner, som muligheden for at opsætte et adskilt gæstenetværk eller blokere hjemmesider.

- Mange virksomheder bekymrer sig, når de læser om nye trusler, men eftersom dette er en cloud-løsning, kan Cisco Security Group levere sikkerhedspakker via skyen til alle Meraki Go-access points, uden at brugerne skal løfte en finger. De kan læne sig tilbage og stole på, at Cisco Meraki beskytter dem, så de kan lægge alt fokus på sin kerneforretning, afslutter Kevin Rezai.

Læs også:

Klienthåndtering for det moderne kontor
Pålidelige print, når du skal bruge dem
Klar til det nye arbejdsliv
Få styr på rodet
Nye muligheder med USB C

Fokus

Kevin Rezai

Global Channel Sales Manager hos Cisco Meraki

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags