Arbejdsplads

Befri din virksomhed

Vi er på vej ind i en tid, hvor vi ikke længere går på arbejde, men hvor arbejdet kommer til os. Jo mere moderne og fleksibel arbejdspladsen er, desto lettere er det at tiltrække talenter.

Det fleksible arbejdsliv var på fremmarch allerede inden corona-pandemien. Nu er det helt indlysende for alle, at jobbet ikke er et sted, du tager hen, men noget du gør. I hvert fald for de fleste kontormedarbejdere. Og når vi kommer ud af pandemien, vil bæredygtighed blive en stor del af alle virksomheders DNA, ligesom digitaliseringen har været det i 2010’erne. Samlet kræver alt dette, at vi arbejder på nye måder.

Vi forventes at få mere fra hånden på kortere tid

Vi befinder os altså midt i den fjerde industrielle revolution. Udviklingen går ti gange hurtigere i forhold til den første industrielle revolution, og vi forventes at udrette mere og mere på stadig kortere tid. Tidsforløbet for et projekt er faldet med 50 procent siden 2014, viser en undersøgelse foretaget af virksomheden Wrike. Vi har en række muligheder for at samarbejde mere effektivt med digitale arbejdsgange, sociale teknologier, automatisering og templates. Ifølge McKinsey kan op til 60 procent af alle medarbejdere få op til 30 procent af deres arbejde automatiseret fuldt ud takket være ny teknologi – og det er noget, der er brug for.

64 %

af alle medarbejdere foretrækker et job, der er lavere betalt, hvis de kan arbejde uden for kontoret.

Kilde: Cisco

Begrebet ”arbejdsplads” skal revideres

Ikke UVENTET ønsker vi, at denne teknologi byder på samme hurtige og smidige brugeroplevelse, som den teknologi du er vant til i din fritid. Hvis du ikke kan lide din tv-udbyder, bank eller smartphone, kan du skifte til en anden. Denne holdning er også begyndt at gøre sig gældende med hensyn til jobbet. Vi har simpelthen andre krav og forventninger i dag. Den nye generation, der kommer ind på arbejdsmarkedet, forventer kun at blive i en virksomhed i højst tre år. Mange ser slet ikke sig selv som medarbejdere, men som freelancere eller projektmedarbejdere. Derfor skal begrebet ”arbejdsplads” også revideres. Jo mere moderne og fleksibel din arbejdsplads er, jo lettere er det for dig at tiltrække talenter.

Det her indgår i tjenesten

Microsoft 365

Vælg den licens, der passer bedst til din virksomhed. Microsoft 365 Business eller Microsoft Enterprise Mobility + Security. Det indbyggede Teams-værktøj giver dine brugere mulighed for at arbejde mobilt, men også at samarbejde nemt og sikkert.

Support

Vælg mellem support på hverdage (08:00 til 17:00) eller support på både hverdage (06:00 til 11:00) og weekender (08:00 til 17:00). IT-rådgivning og proaktiv support er inkluderet, uanset hvad du vælger.

Installation

Dine eksisterende enheder bliver konfigureret, og nye enheder installeres automatisk.

Håndtering

Giv brugere de rigtige værktøjer uden at gå på kompromis med sikkerheden. Med understøttelse af Bring Your Own Device (BYOD) kan brugerne arbejde på en hvilken som helst enhed og gemme alle filer i skyen.

Fast månedlig omkostning

Alt er inkluderet i Moderne Workplace, og du betaler et fast månedligt gebyr. Skalér op og ned efter behov.

Hertil kan du lægge - Backup til Office 365

Dine data i Office 365 er ikke automatisk sikret. Men du kan tilkøbe tjenesten Office 365 Backup, der sikkerhedskopierer virksomhedens data.

Modern Workplace

Moderne Workplace er en digital arbejdsplads. Det er en komplet løsning, der blandt andet flytter håndteringen af enheder til skyen. Tjenesten er baseret på Microsoft 365 med Office 365 til produktivitet, Enterprise Mobility til styring af enheder og sikkerhed og Windows 10. Få glæde af slutbrugersupport, teknisk support, løsningsstyring og automatisk installation af enheder med levering direkte til brugeren.

Giv dine brugere de rigtige værktøjer uden at gå på kompromis med sikkerheden, uanset hvor de befinder sig.