Modern Workplace

En effektiv og sikker digital arbejdsplads i skyen

Modern workplace icon

Modern Workplace er en digital arbejdsplads i skyen. Få mulighed for at håndtere både computere og smartphones i én og samme tjeneste. Vælg den licens, der passer bedst til din virksomhed, og slip for bekymringer om sikkerheden. Få fuld kontrol over omkostningerne med en fast månedlig ydelse. IT-rådgivning og proaktiv support indgår, uanset hvad du vælger.

Dette indgår i tjenesten:

office 365

Microsoft 365

Vælg den licens, der passer bedst til din virksomhed. Microsoft 365 Business eller Microsoft Enterprise Mobility + Security. Ved hjælp af det integrerede værktøj Teams kan dine brugere nemt og sikkert arbejde mobilt eller samarbejde med andre.

backup

Sikkerhedskopiering

Opnå komplet databeskyttelse, ubegrænset sikkerhedskopiering og op til seks daglige sikkerhedskopieringer.

support

Support

Vælg mellem support hverdage (kl. 08:00-17:00) eller support både hverdage (kl. 06:00-23:00) og weekender (kl. 08:00-17:00). IT-rådgivning og proaktiv support indgår, uanset hvad du vælger.

install

Installation

Dine eksisterende enheder konfigureres, og nye enheder installeres automatisk.

managing

Håndtering

Med understøttelse af Bring Your Own Device (BYOD) kan dine brugere selv vælge de enheder, de ønsker at arbejde på, og gemme alle filer i skyen. Hvis en mobiltelefon f.eks. bliver væk, kan den fjernstyres, spærres og slettes for alle data.

cost

Fast månedlig ydelse

Alt indgår i Modern Workplace, og du betaler en fast månedlig ydelse. Skaler op og ned efter behov.

Hvorfor vælge Modern Workplace?

Nemmere klienthåndtering

Hver ny enhed installeres via skyen, når dine brugere logger på for første gang. Hold styr på, hvilken enhed der tilhører hvem, og hvad status er på hver enhed. I stedet for flere licenser har du én licens at holde styr på. Skaler nemt op og ned efter behov.

Beskyttelse af data på filniveau

Takket være det integrerede, cloud-baserede sikkerhedssystem beskytter vi dig mod trusler som f.eks. ransomware, phishing og datalækage. Tjenesten beskytter dine data hele vejen ned til filniveau. Vi sikrer desuden dine data med sikkerhedskopiering, hvis uheldet skulle være ude.

Nemmere samarbejde

Sørg for, at dine brugere altid har adgang til fælles dokumenter, chat og videomøder. Uanset enhed eller sted. Desuden skal dine brugere kun bruge ét login til alle deres værktøjer.

Vælg mellem to alternativer:

Licenser
1st line support
2nd, 3rd line support
Håndtering og overvågning
Office 365 Backup
Sikkerhed og overholdelse af regler
Automatisk konfiguration af enheder
Automatisk installation af programmer på enheder
Standard onboarding
Udvidet onboarding
Migrering
Hybrid Azure AD join og Apple DEP

Modern Workplace
Standard

Vælg frit mellem Microsoft 365 Business,
E3, F1 og Enterprise mobility + Security E3
Hverdage kl. 08:00-17:00
Hverdage kl. 08:00-17:00
Tillæg pr. virksomhed
Tillæg pr. virksomhed
Tillæg pr. virksomhed
Kontakt mig

Modern Workplace
Premium

Vælg frit mellem Microsoft 365 Business,
E3, F1 og Enterprise mobility + Security E3
Hverdage kl. 06:00-23:00
Weekender kl. 08:00-17:00
Hverdage kl. 06:00-23:00
Weekender kl. 08:00-17:00
Tillæg pr. virksomhed
Tillæg pr. virksomhed
Tillæg pr. virksomhed
Kontakt mig

Trendrapport: Workplace

Den klassiske arbejdsplads er under hastig forandring med nye generationers indtog på arbejdsmarkedet og hastig udvikling af ny teknologi. Det stiller nye og større krav til IT-afdelinger og de redskaber, som forventes at understøtte den fremtid, som allerede er her.

Læs vores trendrapport Workplace og få mere at vide om fremtidens arbejdsplads.

Lyder Modern Workplace spændende?

Deltag i vores workshop og få mere at vide om, hvordan du skaber en sikker og effektiv arbejdsplads.

Tidligere kunne det tage en hel arbejdsdag at komme i gang med en klient. I dag konfigureres den automatisk, når brugeren åbner låget og indtaster sine brugeroplysninger. Bare dér er der store tidsbesparelser."

Tobias Erhardt, CIO hos XL-BYGG.

Læs hele artiklen i Vidensbanken

Tobias Erhard

Spørgsmål og svar

Modern Workplace er en digital arbejdsplads i skyen. Vælg den klient, som passer dig. Få din computer leveret færdigkonfigureret og få adgang til alt, uanset hvor du befinder dig.

Tjenesten kan anvendes af både små og store virksomheder, både ukomplicerede og komplicerede, med alt lige fra 100 til 10.000 brugere. Sammen gennemgår vi forventningerne og ser, om løsningen opfylder din virksomheds behov.

Modern Workplace er baseret på Microsoft 365 med Office 365 for produktivitet, Enterprise Mobility for enhedshåndtering og sikkerhed samt Windows 10. Få slutbrugersupport, teknisk support, løsningshåndtering og automatisk installation af enheder.

Al ny computer hardware, der understøttes af Windows 10.

Windows 10 Pro, Pro Education, Enterprise, Education med Build 1709 eller nyere.

Ja. Men det kan gøres på flere forskellige måder, alt efter hvilke krav der stilles. Modern Workplace kan fungere i det nuværende miljø, men du kan også vælge at gå direkte til skyen, lukke egne servere ned, og bruge Modern Workplace som den eneste løsning.

For at anvende Modern Configuration (AutoPilot) kræves licens til Microsoft 365 Business, Microsoft 365 E3, Microsoft 365 E5 eller Enterprise Mobility + Security.

Ja, vi kan registrere dem med Modern Configuration (AutoPilot) eller til håndtering med Modern Workplace alene.

Med Modern Workplace får du konfiguration, compliance og sikkerhed for alle dine Windows 10-enheder med de funktioner, som Microsoft Intune giver adgang til. Vi administrerer, tager imod advarsler og tilbyder support.

Vi kan idriftsætte slutbrugerløsninger til virksomhedens ERP- eller forretningssystem i Modern Workplace. Det eneste, det kræver, er plads til ERP- og forretningsservere, noget som vores tjenester Private Cloud og Public Cloud kan hjælpe til med.

Med Modern Workplace følger onboarding med konfiguration af basisindstillinger for at det kan gå hurtigt med at komme i gang at bruge løsningen. I takt med at du får brug for flere funktioner, hjælper vi dig med konfigurationen.

Vil du vide mere om tjenesten?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 70 13 70 40.