Den hybride arbejdsplads stiller krav til det rigtige udstyr

Mange mangler stadig udstyr, der gør det muligt at arbejde lige så fleksibelt på afstand som på kontoret. Vi bad vores producenter om tips til produkter, som sørger for, at du kan arbejde hvor som helst og når som helst.

Acer logo

Læring er ikke længere på samme måde knyttet til et klasseværelse. Acers TravelMate-serie er udviklet til den nye hverdag, som studerende og elever befinder sig i, forklarer Dennis Eirup, Sales Manager hos Acer i Danmark.

Læs mere

Contour logo

Selvom arbejdsmiljøet i sig selv er blevet mindre vigtigt, gælder det ikke din arbejdsstilling. Uanset hvor du sidder og arbejder foran din computer, er det vigtigt, at du har den rigtige arbejdsstilling-

Læs mere

HP logo

Millioner af medarbejdere arbejder på afstand. Mon ikke det er tid til en sikkerhedsløsning, som der også gør det? Når cyberforbrydere retter sigtekornet mod virksomhedens computere og printere, beskytter HP Wolf Security dine medarbejdere og din virksomhed med indbygget beskyttelse i hardwaren.

Læs mere

Jabra logo

Vil du kunne arbejde hvor og når som helst uden at gå på kompromis med hverken lyd eller billede? Lars Andersen fra Jabra er ekspert i professionelle lyd- og videoløsninger, der hjælper dig med at fokusere ordentligt og teame problemfrit op.

Læs mere

Logitech logo

Et godt tip til bedre møder både på afstand og på kontoret er at satse på et godt webkamera . Sidst, men ikke mindst, bør alle som vil arbejde ergonomisk, supplere deres bærbare computer med tastatur og mus.

Læs mere

Philips logo

Philips har udstyret såvel Ultra Wide som flere andre skærme med indbygget webkamera for effektive videomøder. En anden smart funktion, som Philips har indbygget i udvalgte skærme, er USB-C-tilslutning.

Læs mere