Acers tips til et hybridt uddannelsesmiljø

Acer tips image

Acers tips til et hybridt uddannelsesmiljø

Læring er ikke længere på samme måde knyttet til et klasseværelse. I stedet handler det mere om personlige relationer i et onlinemiljø. Det kræver innovative løsninger, som giver elever og lærere de værktøjer, de har brug for til at skabe et dynamisk læringsmiljø.

Acers TravelMate-serie er udviklet, så den passer til den nye hverdag, som studerende og elever befinder sig i. For at skabe engagement og mulighed for fleksibelt samarbejde, både offline og online. Computerne er nemme at installere og håndtere. Det gør det nemt og effektivt for lærere at skræddersy deres indlæringsmiljøer, forklarer Dennis Eirup, Sales Manager hos Acer i Danmark.

Hvad gør ellers Acers bærbare computere som skabt til uddannelsessektoren?

– Ud over at være lette og bærbare er de udstyret med kraftfulde processorer, som gør dem hurtige og effektive. De er designet med virkelig god modstandskraft mod daglig slitage og er certificeret i henhold til militærstandard, fortæller Dennis.

Hvad med batteritiden?

– Du kan faktisk have timer en hel dag og stadig have batteritid tilbage. Med andre ord går jorden ikke under, hvis du har glemt din adapter derhjemme. Eller i skolen for den sags skyld, afslutter Dennis.

acer logo

Læs mere om Acer