Philips beste tips for en hybrid arbeidsplass

Philips tips image

Philips beste tips for en hybrid arbeidsplass

Philips har udstyret såvel Ultra Wide som flere andre skærme med indbygget webkamera for effektive videomøder. Kameraet skaber god kontakt mellem de øvrige mødedeltagere, da det er placeret i øjenhøjde og er udstyret med mikrofon og lyd.

– Vores kameraer er såkaldte pop-up-kameraer, som du hurtigt og nemt kan lægge ned, hvis du vil have, at de skal deaktiveres. Dermed slukker det helt, hvilket føles trygt ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt, siger Frank Olsson, nordisk salgschef hos Philips.

En anden smart funktion, som Philips har indbygget i udvalgte skærme, USB-C-tilslutning.

– Det betyder, at du kun behøver ét kabel for at tilslutte din computer til skærmen, samtidig med at computeren oplades. En USB-hub gør, at du nemt kan tilslutte f.eks. tastatur, harddisk og mus direkte til skærmen. Hvis medarbejderne eller familien har hver deres computer, er der ikke behov for forskellige kabler, forklarer Frank.

Franks tjekliste

  • Plejer du at holde konferencemøder med video? Så er det smart med et indbygget kamera.
  • Vil du have nem tilslutning og færre kabler på skrivebordet? Vælg en skærm med indbygget dockingstation/USB-hub. To praktiske porte er USB-C (hurtigopladning og tilslutning til alle typer computere) samt indbygget netværksport.
  • Sørg for, at din skærm kan justeres både i højden og kan vinkles op og ned.
  • Vælg ikke en skærm, som er for lille, hvis du skal arbejde med 4K, for det kan være svært at læse.
  • Bruger du ofte to skærme, skal du vælge en Ultra Wide-skærm, hvor du får samme funktionalitet som med to separate skærme. Til almindeligt kontorarbejde fungerer en 34" skærm rigtig godt.
logo

Læs mere om Philips