Samsung

Sydkoreanske Samsung Electronics har eksisteret siden 1969. Den er en del af Samsung Group, hvis historie går tilbage til 1938. Samsung Group har i årenes løb beskæftiget sig med alt fra nudelproduktion til bygning af nogle af verdens største fartøjer. I dag er det dog hjemmeelektronik og komponentproduktion, der er i fokus.

Galaxy Book

Sig hej til den nye Samsung Galaxy Book, som er udviklet af verdens største mobilproducent. Den er exceptionelt let, ultratynd og meget behagelig at have med rundt. Pro-modellernes AMOLED-skærm gengiver dybe og fyldige farver og kontraster i høj kvalitet – både inde og ude i stærkt dagslys. Du kan synkronisere med dine øvrige Samsung Galaxy-enheder i et sikkert økosystem. Du kan arbejde problemfrit med apps og bruge flere skærme.

Se alle Samsung Galaxy Book


Mobiltelefoner

Samsung er en af verdens førende producenter af mobiltelefoner, og de har satset kraftigt på, at der skal findes en model til enhver person og enhver lejlighed. Samsungs mest kendte telefoner er sandsynligvis Android-mobilerne i Galaxy-serien, som ofte anses for at være blandt de bedste på markedet.

Se alle Samsung smartphones


Tablets

Samsung var en af de første producenter, der lancerede en tablet med Android som operativsystem. Sammen med Samsungs store viden fra mobilmarkedet har det ført til, at virksomheden i dag er en af verdens førende producenter af tablets.

Se alle Samsung tablets


Bildskärmar

Hvis du er på udkig efter en skærm til din computer, bør du absolut undersøge, hvad Samsung har at byde på. Samsung er nemlig en af verdens største producenter af skærme af mange forskellige typer, og virksomhedens store viden inden for området gør, at de kan tilbyde virkelig gode computerskærme til særdeles gode priser.

Se alle Samsung skærme