Contour Design

Undgå belastningsskader og få en bedre hverdag med ergonomisk udstyr fra Contour Design

Contour Design er markedsledende inden for forskning, udvikling og design af ergonomisk kontorudstyr som RollerMouse og Unimouse. En ergonomisk mus minimerer de gener, der opstår, når du laver gentagende bevægelser foran computeren og er designet, så du får den bedst mulige arbejdsstilling.

Contour logo

Contour brand page

Populære produkter

Produktkategorier

Contour Design RollerMouse Red

RollerMouse Red-serien er smarte styreenheder, som er designet til din krop. De giver dig uovertruffen præcision, kontrol og komfort. RollerMouse Red er fremstillet af ét stykke aluminium, hvilket giver serien et helt nyt look og gør den ekstra robust. Du reducerer muskelanstrengelserne i underarmene med op til 20%, eftersom dine hænder og arme ligger i en neutral position. Arbejder du med flere skærme eller med CAD og har brug for individuel tilpasning, så er RED-serien perfekt. Jo bredere arbejdsoverflade, jo mere udvides automatisk pegerens rækkevidde til siderne. At sidde foran computeren har aldrig føltes så godt.

Contour RollerMouse Pro

Tag en proaktiv tilgang til dit helbred på job og brug en centreret mus, som lader dig udføre dit skrivebordsarbejde både komfortabelt og ergonomisk. Med en RollerMouse Pro har du kontrol over alt; markørnavigation, programmerbare knapper og et stort scrollhjul er centreret lige foran dig. Vi har designet musen sådan for at forhindre, at du skal strække, vride eller på anden måde overanstrenge dig. Det er nemt at tilpasse musen til dine personlige præferencer med de magnetiske håndledsstøtter, der kommer i forskellige størrelser og materialer.

Contour SliderMouse Pro

Mød det nyeste medlem i Contour-familien. SliderMouse Pro er en centreret mus, der gør det muligt at udføre skrivebordsarbejde i komfortable, ergonomiske stillinger – uden at skulle strække, vride eller overanstrenge dig. Du styrer markøren med den nye, intuitive mekaniske Sliderbar, som er integreret på en SliderMouse Pro, så dine hænder kan hvile på hele musens bredde. SliderMouse Pro er designet og udviklet i Skandinavien i samarbejde med ergonomiske eksperter.

Contour Design Unimouse

Unimouse er en revolutionerende vertikal computermus, som er designet med fokus på din hverdagsbrug. Unimouse er fuldt justerbar med fire friktionsbaserede led, så du kan prøve dig frem til den mest komfortable position. Du kan nemt variere din håndstilling, mens du arbejder, og på den måde bruge forskellige muskler og undgå, at kroppen udsættes for statisk belastning. Unimouse er perfekt for dig, som har eller vil forebygge muserelaterede underarmsproblemer, men som ikke trives med en centreret styreenhed med rullestav.

Contour Balance Keyboard

Contour Design Contour Keyboard Balance Tastaturet er designet til at bruges med de nyere versioner inden for det prisvindende RollerMouse-sortiment og giver dig en mere afslappet stilling, samtidig med at du får mest muligt ud af tastatur og mus. Hænderne er inden for god rækkevidde af rullestaven og tasterne på tastaturet, og med de justerbare ben og hældningsmuligheder på Balance Keyboard kan du nemt vælge din ønskede vinkel.

Contour Design Laptop og Keyboard Risers

Når du arbejder foran skærmen, er det vigtigt, at du får en behagelig og naturlig arbejdsstilling for at forhindre skader i nakke, skuldre og håndled. Laptop Riser er designet til at hjælpe dig med at hæve din bærbare computer op til øjenhøjde. På denne måde giver Laptop Riser dig mulighed for at undgå at krumme din ryg eller bøje i nakken mens du arbejder på computeren.

Du kan også få en tastaturstøtte, så din RollerMouse Red bliver stående helt fast. Jo mere fast RollerMouse Red står på arbejdsbordet, desto nemmere er det for dig at finde de rigtige knapper og bibeholde din foretrukne arbejdsstilling.

Contour Design Multimedia Controller

Med en Multimedia Controller fra Contour Design kan grafikere, designere og andre kreative arbejde langt mere effektivt end med en traditionel computermus.

Multimedia Controlleren fra Contour Design er skabt til dig, der arbejder med foto- eller videoredigering i det daglige og ønsker at forbedre dit workflow og arbejde mere effektivt. Uanset om du har brug for at navigere i store mediebiblioteker, se previews, redigere billeder eller ændre i tidslinjen på en video, kan du gøre det hurtigt og nemt med en Multimedia Controller.

Prøv Contour Designs produkter gratis her:

Læs mere

Artikler om Contour Design

Her har vi samlet artikler, som handler om Contour Design, fra vores Vidensbank.

Læs mere