Contour Design

Undgå belastningsskader og få en bedre hverdag med ergonomisk udstyr fra Contour Design

Contour Design er markedsledende inden for forskning, udvikling og design af ergonomisk kontorudstyr som RollerMouse og Unimouse. En ergonomisk mus minimerer de gener, der opstår, når du laver gentagende bevægelser foran computeren og er designet, så du får den bedst mulige arbejdsstilling.

Voxicon logo

Populære produkter

Produktkategorier

Contour Design RollerMouse Red

RollerMouse Red-serien er smarte styreenheder, som er designet til din krop. De giver dig uovertruffen præcision, kontrol og komfort. RollerMouse Red er fremstillet af ét stykke aluminium, hvilket giver serien et helt nyt look og gør den ekstra robust. Du reducerer muskelanstrengelserne i underarmene med op til 20%, eftersom dine hænder og arme ligger i en neutral position. Arbejder du med flere skærme eller med CAD og har brug for individuel tilpasning, så er RED-serien perfekt. Jo bredere arbejdsoverflade, jo mere udvides automatisk pegerens rækkevidde til siderne. At sidde foran computeren har aldrig føltes så godt.

Contour Design RollerMouse Free3

RollerMouse Free3 er redskabet til dig, der bevæger sig mellem forskellige arbejdspladser. Free3 fås både som trådløs og med USB-kabel, og de har to nye fremad- og tilbageknapper, som fungerer med de fleste browsere. For at gøre dit workflow nemmere, har de også en rullestav med blødere klik samt en stabil bundplade af aluminium. Redskabet bliver en del af arbejdsprocessen i stedet for at stå imellem dig og udførelsen.

Contour Design RollerMouse Pro3

RollerMouse Pro3 er udviklet til arbejdsopgaver, som kræver mange gentagne bevægelser. Den giver dig en god og ergonomisk arbejdsposition med ekstra komfort for brugere med større hænder og længere fingre. Den bløde indre kerne i håndledsstøtten ligner memory foam og er overtrukket med slidstærkt kunstlæder. Dine hænder og underarme får blød støtte samtidigt med, at trykket fordeles over et større område.

Contour Design Unimouse

Unimouse er en revolutionerende vertikal computermus, som er designet med fokus på din hverdagsbrug. Unimouse er fuldt justerbar med fire friktionsbaserede led, så du kan prøve dig frem til den mest komfortable position. Du kan nemt variere din håndstilling, mens du arbejder, og på den måde bruge forskellige muskler og undgå, at kroppen udsættes for statisk belastning. Unimouse er perfekt for dig, som har eller vil forebygge muserelaterede underarmsproblemer, men som ikke trives med en centreret styreenhed med rullestav.

Contour Design Laptop og Keyboard Risers

Når du arbejder foran skærmen, er det vigtigt, at du får en behagelig og naturlig arbejdsstilling for at forhindre skader i nakke, skuldre og håndled. Laptop Riser er designet til at hjælpe dig med at hæve din bærbare computer op til øjenhøjde. På denne måde giver Laptop Riser dig mulighed for at undgå at krumme din ryg eller bøje i nakken mens du arbejder på computeren.

Du kan også få en tastaturstøtte, så din RollerMouse Red bliver stående helt fast. Jo mere fast RollerMouse Red står på arbejdsbordet, desto nemmere er det for dig at finde de rigtige knapper og bibeholde din foretrukne arbejdsstilling.

Contour Balance Keyboard

Contour Design Contour Keyboard Balance Tastaturet er designet til at bruges med de nyere versioner inden for det prisvindende RollerMouse-sortiment og giver dig en mere afslappet stilling, samtidig med at du får mest muligt ud af tastatur og mus. Hænderne er inden for god rækkevidde af rullestaven og tasterne på tastaturet, og med de justerbare ben og hældningsmuligheder på Balance Keyboard kan du nemt vælge din ønskede vinkel.

Contour Design Multimedia Controller

Med en Multimedia Controller fra Contour Design kan grafikere, designere og andre kreative arbejde langt mere effektivt end med en traditionel computermus.

Multimedia Controlleren fra Contour Design er skabt til dig, der arbejder med foto- eller videoredigering i det daglige og ønsker at forbedre dit workflow og arbejde mere effektivt. Uanset om du har brug for at navigere i store mediebiblioteker, se previews, redigere billeder eller ændre i tidslinjen på en video, kan du gøre det hurtigt og nemt med en Multimedia Controller.

Prøv Contour Designs produkter gratis her:

Læs mere

Artikler om Contour Design

Her har vi samlet artikler, som handler om Contour Design, fra vores Vidensbank.

Læs mere