Ny Contour RollerMouse Pro og SliderMouse Pro

RollerMouse Pro og SliderMouse Pro er ergonomiske mus fra Contour. Med en tæt kombination af design og funktioner hjælper Rollermouse Pro og SliderMouse Pro med at holde kroppen fri for spændinger ved at skabe en afslappet holdning.

Resultatet er øget velvære og højere produktivitet på arbejdet. Contour ønsker at øge opmærksomheden omkring, hvordan mennesker kan udføre kontorarbejde på en sundere måde, som øger velværet og forhindrer fremtidige lidelser.

I en hybrid verden, hvor arbejdet fordeles mellem kontoret og hjemmet, tilbyder Contour innovative løsninger, som er æstetisk tiltalende og passer godt ind i alle omgivelser. RollerMouse Pro og SliderMouse Pro er skabt i skandinavisk design, der kombinerer kvalitet med minimalistisk æstetik.

RollerMouse Pro – din nye ergonomiske mus

Vær proaktiv omkring dit velvære på arbejdet. RollerMouse Pro er en ergonomisk designet mus, der kombinerer enestående funktioner med minimalistisk, skandinavisk design. Musen hjælper dig med at få en mere afslappet holdning, som forebygger belastningsskader. Når du har armene tæt foran kroppen ved skrivebordet, får du en mere naturlig stilling – og så holder du længere.

  • Øg dit velvære ved skrivebordet ved at arbejde behageligt og uden spændinger
  • Tilpas efter dine fysiske forudsætninger og æstetiske ønsker
  • Betjen rullepanelet med venstre eller højre hånd, og klik med en let berøring

SliderMouse Pro – ergonomisk mus med navigationsbar i skandinavisk design

Gør arbejdsdagen mere behagelig med den helt nye Contour SliderMouse Pro. Den tilhører næste generation af ergonomiske løsninger, så du kan arbejde bedre og holde længere. Den ergonomiske mus kombinerer enestående funktioner med et iøjnefaldende skandinavisk design, så du får det bedste fra to verdener. Den lader armene hvile i en naturlig, afslappet stilling foran kroppen, så du får en holdning fri for spændinger og ubehag.

  • Bedre velvære og højere produktivitet med en behagelig arbejdsstilling
  • Kan tilpasses dine fysiske behov og stilistiske ønsker
  • Brug venstre eller højre hånd til at styre navigationsbaren, og klik med en let berøring