Sonos

Axis Communications

AXIS er en svenskbaseret tech-virksomhed, som tilbyder intelligente sikkerhedsprodukter for en smartere og mere sikker verden.

Læs mere »

Innovating for a smarter, safer world

Brugervenligt overvågningssystem

AXIS Companion er en videoovervågningsløsning, som er perfekt til mindre installationer med op til 16 kameraer, f.eks. i en butik eller på et kontor. Grundstenen i løsningen er AXIS Companion-software, som muliggør nem og sikker fjernstyring af overvågningssystemet direkte fra din mobil, tablet eller computer. Den dedikerede AXIS Companion-produktserie egner sig til dig, der er på jagt efter en omkostningseffektiv løsning med samme høje kvalitet, som AXIS-produkterne er kendte for.

Læs mere om AXIS Companion

Software og lagring

Håndter alle dine sikkerhedsfunktioner i samme system. AXIS Camera Station er et brugervenligt videoadministrationssystem, som gør det muligt at kontrollere både overvågningskameraer og andre funktioner som videoanalyse, porttelefon, access control og lyd fra én platform. Sammen med AXIS’ optagelsesenhed AXIS S20 Appliance Series får du en komplet løsning fra én leverandør.

Overvågningskameraer til alle behov

AXIS tilbyder markedets bredeste sortiment med overvågningskameraer af høj kvalitet. Uanset hvad du har af behov, er der et AXIS-kamera, der passer til dig - fra det robuste udendørskamera til krævende vejrforhold til det mere diskrete indendørsprodukt. Der er både enkle og mere avancerede kameramodeller med intelligent teknologi. Funktioner, som tilbydes, er f.eks. HD-tv, stort dynamisk omfang, IR, Lightfinder samt avancerede videoanalysefunktioner, som bevægelsesdetektor, lyddetektor og manipuleringsadvarsel.

Se alle produkter

Innovation for a safer and smarter world

Kvalitet

Kvalitet er det vigtigste i hele AXIS’ værdikæde - fra forskning og udvikling til produktion og endelig genvinding.

Totalløsninger

AXIS’ brede produktsortiment muliggør komplette totalløsninger, som er tilpasset til det unikke behov.

Support

AXIS tilbyder support og presales-støtte på dansk for at forenkle projekt og installation og giver support i hele installationens levetid.

Axis

AXIS er en svenskbaseret tech-virksomhed, som tilbyder intelligente sikkerhedsprodukter for en smartere og mere sikker verden. Som markedsledende inden for IP-video driver AXIS branchens udvikling ved løbende at lancere innovative IP-produkter, som distribueres i et globalt partnernetværk med over 80.000 partnere i 179 lande.

Konstant innovation

AXIS opfandt verdens første netværkskamera i 1996 og har siden da været innovatører inden for videoovervågning. AXIS produktudvikling har øget sikkerheden for millioner af mennesker rundt omkring i verden og har bidraget til at opfylde det stigende behov for en smartere og mere sikker verden.

AXIS’ store investeringer i forskning og udvikling har resulteret i mange branchegennembrud, inklusive verdens første netværkskamera, video encoder, HD-tv og varmekamera. Men dét, der virkelig adskiller AXIS fra de andre, er alt arbejde bag kulisserne.

Informations- og vidensdeling er grundlæggende for AXIS - eftersom det øger deres egen viden. Det er årsagen til, at de arbejder så tæt sammen med deres partnere. Det er også derfor, de lytter til forbrugerne og udformer løsningerne ud fra kundernes behov og respons.

Et navn, du kan stole på

Hvis der er noget, AXIS er kendt for, så er det kvalitet. Kvalitet er det vigtigste i hele værdikæden - fra forskning og udvikling til produktion og endelig genvinding. Kvaliteten i relationerne med partnere og kunder er ligeså vigtig.

AXIS kan tilbyde support og presales-støtte på dansk for at forenkle projekt og installation og giver support i hele installationens levetid.

Takket være alt dette kan AXIS’ kunder være sikre på, at de altid får den allerhøjeste kvalitet - fra den seneste teknologi til engageret kundeservice. Det er sådan, AXIS gør en forskel.