Vær to steder samtidigt

Med videoovervågning fra AXIS holder du nemt styr på kontoret i ferietiderne.

Tryghed på ferien

I løbet af sommeren stiger antallet af indbrud og tyverier mod kontorer, boliger og forretninger, der holder lukket grundet ferie. Et overvågningssystem fra AXIS hjælper dig med at forebygge ulovligheder mod dit hjem eller virksomhed og giver dig den ekstra tryghed, du fortjener, når du har ferie.

Dome

Tre årsager til at vælge AXIS Companion

Vær to steder samtidigt

AXIS Secure Remote Access bruger dobbelt autentificering for at opsætte en krypteret tilslutning mellem dig og dit overvågningssystem, uanset hvor i verden du er. Så kan du holde dig opdateret på den sikrest mulige måde.

Kvalitet

AXIS Communications er globalt markedsførende inden for netværkskameraer og smarte sikkerhedsløsninger. Et produkt eller løsning fra AXIS er altid af højeste kvalitet.

Ingen skjulte omkostninger

Når du køber en AXIS Companion-løsning, får du alt, du skal bruge direkte ud af kassen. Der er ingen skjulte omkostninger ved lagring, opgradering af software eller lignende. Brug dit system i hele levetiden uden bekymringer for komplicerede ekstraomkostninger.

Tryghed i hverdagen

Med AXIS Companion får du et overvågningssystem, som du altid kan stole på. Det er slut med bekymringer, og nu kan du bruge tiden på de ting, du elsker. Se videoen for at høre, hvordan Jakt & Friluftsgården fik en tryggere hverdag ved at bruge AXIS Companion.