Sonos

AXIS Companion

Brugervenligt overvågningssystem

AXIS Companion er en videoovervågningsløsning, som er perfekt til mindre installationer med op til 16 kameraer, f.eks. i en butik eller på et kontor. Grundstenen i løsningen er AXIS Companion-software, som muliggør nem og sikker fjernstyring af overvågningssystemet direkte fra din mobil, tablet eller computer. Den dedikerede AXIS Companion-produktserie egner sig til dig, der er på jagt efter en omkostningseffektiv løsning med samme høje kvalitet, som AXIS-produkterne er kendte for.

AXIS Companion produkter

Skalerbar med Recorder

Denne løsning lader dig tilføje flere kameraer ved behov og udvider videolagringskapaciteten. AXIS Companion Recorder understøtter op til 8 AXIS Companion-kameraer pr. optagelsesenhed. Med 2 eller 4 TB lagring kan du gemme optagelser i op til 1 eller 2 måneder.

Den indbyggede PoE-switch gør, at du kun skal bruge ét kabel til installation af både data og el. Hvis du har behov for flere kameraer, kan du nemt udvide installationen med et kamera, som lagrer på SD-kort eller på en ekstra AXIS Companion Recorder.

AXIS Companion produkter

Fleksibel med switch og SD-kort

Den mest fleksible løsning for op til 4 overvågningskameraer, inde eller ude, dag eller nat, er AXIS Companion-kameraer sammen med AXIS Companion SD-kort og AXIS Companion PoE-switch. Optagelsen lagres direkte på SD-kortet i kameraet, og data- og elinstallationen udføres nemt takket være ét kabel til switchen. En løsning, som fungerer med alle AXIS Companion-kameraer og som giver dig mulighed for at skifte plads på dine kameraer.

AXIS Companion produkter

Nemt med trådløst

Den nemmeste løsning, når du har brug for et eller to overvågningskameraer, er AXIS Companion trådløse kameraer med optagelse til AXIS Companion SD-kort. SD-kortet med 64 GB hukommelse medfølger de trådløse kameraer og tilbyder en omkostningseffektiv lagring af video i 1-2 uger. Kameraerne understøtter WiFi Protected Setup™ for nem installation og tilsluttes trådløst via LAN (IEEE 802.11a / b / g / n) eller kablet Ethernet.

AXIS Companion produkter