ASUS ExpertBook

ASUS ExpertBooks er designet til virksomheder i alle størrelser, fra enkeltmandsvirksomheden til store organisationer. Den har høj ydeevne, holdbarhed i militærklasse og er nem at vedligeholde. De leveres desuden med smarte funktioner som AI-drevet støjreduktion for bedre lydoptagelse ved digitale møder, TPM-chip, webkamerabeskyttelse og et bredt udvalg af porte.

MIL-STD-810G byggekvalitet

Bærbare computere, der bruges i et arbejdsmiljø, skal være bygget til at tåle mere, og de skal kunne køre længere end bærbare computere til forbrugermarkedet. ASUS designer alle sine bærbare computere til erhvervsformål til at være robuste, og alle produkter har gennemgået strenge tests efter MIL-STD-810H-standarden. Det gør, at du kan være sikker på, at en bærbar computer fra ASUS er en god, langsigtet investering.

Smarte virksomhedsfunktioner

Med en virksomhedsløsning fra ASUS får din organisation adgang til flere smarte funktioner, så I kan passe jeres bærbare computere på den bedst mulige måde. Med ASUS Control Center får din virksomhed omfattende værktøjer til central styring af computerbestanden, ASUS Business Manager gør det muligt at håndtere enkelte enheder, ASUS UEFI BIOS giver en intuitiv grænseflade til kontrol på et grundlæggende niveau, og i MyASUS er kundeservice og statusopdateringer altid lige ved hånden.

Sikkerhed i erhvervsklasse

Der har aldrig været flere digitale trusler end i dag, og ASUS ExpertBooks er tilpasset, så de er rustet til at være sikre og lette at vedligeholde i en organisation. IT-afdelinger kan blandt andet foretage fjernvedligeholdelse og beskytte fortrolige oplysninger. ASUS ExpertBooks er f.eks. udstyret med TPM-chip 2.0, biometrisk identifikation, AI-sikkerhed og Intel vPro-platformen.

Expert Care

Vores relation til dig som kunde begynder, når du køber et ASUS-produkt. Vi tilbyder support og en omfattende serviceløsning til såvel enkelte computere som til hele computerparker, så pc'erne altid hurtigt fungerer igen, hvis der har været problemer. Vi tilbyder op til 3 års garanti som standard med Global Warranty-dækning. Med ASUS Premium Care tilbyder vi også on-site-service, og der kan vælges enten 1 eller 2 år ekstra garantidækning med op til 5 års garanti.