Om ASUS

I over 30 år har ASUS ligget i teknologibranchens forreste linje, men som mange andre førende virksomheder startede ASUS langt mere beskedent. Fire ingeniører samarbejdede om at udvikle et nyt pc-bundkort. Under arbejdet udviklede de en prototype, der var bedre end dem, Intel fremstillede. Siden da er ASUS blevet anset for at være "den gyldne standard" for bundkort, og i dag fremstiller de alt fra virksomhedsløsninger og gamingtilbehør til innovative bærbare computere med to skærme og særdeles anerkendte telefoner. 

ExpertBook

ASUS ExpertBooks er skræddersyet til virksomheder, og de er det smarte valg for ambitiøse opstartsvirksomheder, etablerede uddannelsesorganisationer og virksomheder i vækst af enhver størrelse. ASUS værner om sine brugeres sikkerhed, og en ExpertBook leveres med fortroligheds- og sikkerhedsløsninger som f.eks. TPM 2.0 og webkamerabeskyttelse. Med en ExpertBook får du høj ydeevne, holdbarhed i militærklasse og mulighed for omfattende tilpasninger efter din organisations behov.

Alle laptops

ZenBook

ASUS Zenbooks til virksomheder er kendt for deres høje byggekvalitet, raffinerede design, nytænkende teknologi og de nyeste komponenter. En ZenBook er slank, let og meget sikker med TPM-chip. Den leveres med Windows 10 Pro. En ZenBook er den perfekte bærbare computer til arbejdet på farten med høj ydeevne i en smidig formfaktor.

ProArt Studiobook

Vores ProArt Studiobooks er markedets førende arbejdsstationer med ekstremt høj og pålidelig ydeevne. De leveres med fabrikskalibrerede skærme til kritisk arbejde, komponenter, der tåler tungt grafisk arbejde, og et moderne, diskret design. En Studiobook kan i mange tilfælde erstatte din traditionelle stationære computer og lade dig arbejde, som du vil – hvor du vil.

ExpertCenter

ASUS ExpertCenter er højtydende og opfylder militærklassificeret holdbarhed (MIL-STD-810G). Chassiset er bygget til nemt at kunne opgraderes og repareres. Alle komponenter er nøje udvalgt og monteret i ASUS' markedsledende bundkort, som giver din virksomhed pålidelig ydeevne i mange år fremover. 

Tilbehør

Der er et hav af kompatibelt tilbehør, som gør det muligt for dig at udvide funktionaliteten af din bærbare ASUS-arbejdscomputer. Her finder du dockingmuligheder og andet tilbehør, som effektiviserer dig i dit arbejde.

Garanti & service

ASUS Premium Care er en tillægsforsikring, som er udviklet for at give vores brugere et ekstra lag af tryghed, når du vælger at opgradere din hardware til et produkt fra ASUS. ASUS Premium Care dækker original hardware fra ASUS, og forsikringen kan tilpasses efter netop din virksomheds behov.  Med ASUS Premium Care forkortes nedetiden, virksomhedens effektivitet øges, og servicebehovene tilgodeses med en skræddersyet løsning til din organisation.