Leasing

Hvordan skaber din virksomhed luft i IT-budgettet?

Lad Dustin hjælpe dig med at få den optimale balance mellem TCO og risiko uden du mister fleksibiliteten

IT-økonomi er mange ting, men én ting er vigtig, og det er at have den rigtige partner til at hjælpe din virksomhed. Det, at være på forkant og have den rette strategi, vil give din virksomhed mulighed for at skabe et råderum til at vækste uden at binde unødig kapital i produkter, der ikke umiddelbart flytter virksomheden, men som er nødvendige. Med den rette indsigt, så kan du planlægge og finde den rette balance, hvor virksomheden stadig er i kontrol og bevarer fleksibiliteten.

iPhone 14 128 GB

 • Kontant pris: 6599 DKK
 • Kontraktperiode: 24 måneder
 • Månedlig ydelse: 230,04 DKK

Samlet pris I kontraktperioden:
5520,96 DKK

Beløb sparet i kontraktperioden: 1078,04 DKK

iPad 10th gen 64GB WiFi

 • Kontant pris: 3549 DKK
 • Kontraktperiode: 24 måneder
 • Månedlig ydelse: 117,12 DKK

Samlet pris I kontraktperioden:
2810,88 DKK

Beløb sparet i kontraktperioden: 738,12 DKK

MacBook Air M2 8GB 256GB

 • Kontant pris: 8799 DKK
 • Kontraktperiode: 36 måneder
 • Månedlig ydelse: 215,63 DKK

Samlet pris I kontraktperioden:
7762,68 DKK

Beløb sparet i kontraktperioden: 1036,32 DKK

Ovenstående priser er baseret på månedlig betaling, fast rente og inkluderer datasletning og transport fra en lokation ved udløb. Det er et krav at produkterne forsikres i leasing perioden, men dette kan aftales nærmere ved aftale indgåelse. Minimum aftalestørrelse til ovenstående priser er kr. 50.000,-

Vi tager forbehold for endelig kreditvurdering, samt rente- og restværdiændringer. Udstyrsprisen må ikke overskride Apples listepris fra Apple.dk

Vigtige elementer at kigge på, når man snakker IT-økonomi:

Total Cost of Ownership (TCO)

Finde den rette finansielle løsning med udgangspunkt i behov og krav. Dette kan gøre i et mix af produkter og relevante services, der kan nedbringe risiko og omkostninger i perioden.

Risiko

Sikre en budgetmæssig tryghed gennem en gennemsigtig løsning. Ingen uforudsete omkostninger i perioden. Nem håndtering ved End Of Lease.

Skalérbarhed

Den rette løsning giver din virksomhed mulighed for nemt at kunne justere, når et behov for dette opstår.

IT-Strategi

Den rette IT-strategi giver virksomheden frihed til at vækste, og det kan skabes gennem en forudseelig leasing model med en standardisering af IT-platformen. Den rette strategi giver også ro til at løse andre udfordringer, da ”the basics works”.

Lifecycle

Ved at udbytte mulighederne i en leasing model, kan du sikre at dine medarbejdere altid arbejder på udstyr som er up to date. Dette kan f.eks. sikres gennem en As A Service aftale på hardware.

Cash flow

Cash is King – det er et velkendt udtryk. Grundlæggende er det vigtigt at bruge virksomhedens kapital på det, som er med til at flytte virksomheden. Der er ingen grund til at binde kapital i udstyr, som falder i værdi. Fokus på Return Of Investment (ROI).

Miljø/Take Back

Fokus på ansvarlig behandling af udstyr efter endt livscyklus. Meget IT-udstyr har flere livscyklus i sig, og her er den rigtige model for take back vigtig. Den skal indeholde en forsvarlig håndtering, datasletning og ikke mindst fokus på ”second life”.

End of Lease (EOL)

Vigtigt for din virksomhed at have klart defineret, hvad der skal ske med udstyret, når perioden udløber. Allerede mellem 3-6 måneder inden udløb vil Dustin indgå i en dialog om, hvad der skal ske med det nuværende udstyr, samt hvordan en eventuel ny løsning skal strikkes sammen.

Læs mere her omkring vilkår og procedure for returnering af produkter:

Rammeaftale

En rammeaftale giver din virksomhed en nem og fleksibel måde at købe ind på. Du bestiller på almindelig vis, og produkterne tilføjes den eksisterende ramme og vilkår. Med en rammeaftale skal du som virksomhed ikke lave nye leasingaftaler for hvert indkøb. Nem og enkel måde at håndtere ”running business”.

Apple Financial Services

Finansiering skræddersyet til jeres virksomhed

Apple produkter passer rigtig godt sammen med en rammeaftale eller leasing model, da Apple produkter har en høj restværdi, der er med til at sikre en lav månedlig ydelse. Herudover bliver operativsystem og sikkerhed løbende opdateret i flere år frem, så der er flere livscyklus i ét produkt. Dette påvirker ikke bare restværdien, men giver også et mere bæredygtigt produkt.

Fleksible opgraderingsmuligheder

Apple Financial Services tilbyder jer fleksibiliteten til at foretage ændringer, efterhånden som virksomhedens behov ændrer sig. Kundevenlige muligheder ved periodens ophør kan omfatte:

 • Delvis overtagelse eller returnering – Køb, returner eller opdater enheder på en måde, der passer til jeres virksomhed.
 • Månedlige forlængelser – Skift til en månedsaftale efter den oprindelige periode, uden at forpligte jer i lang tid.
 • Nem returnering – Emballage og forudbetalt forsendelse ved periodens ophør.
 • Returnering af tilsvarende produkt – I behøver ikke at bekymre jer om de originale serienumre.
 • Mulighed for fradrag for enheder – Få fradrag for manglende eller beskadigede enheder (efter aftale ved periodens begyndelse).
 • Mulighed for tidlig opdatering – Opgrader til de nyeste Apple-enheder inden ophør af perioden.
 • Stor brugertilpasning – Apple Financial Services tilpasser fuldt ud tilbuddet til jeres virksomhed.

Innovative finansieringsløsninger

Apple-produkter er bygget til at holde længe, og de har en høj restværdi, hvilket gør dem til en klog investering. Apple Financial Services indarbejder og garanterer produkternes fremtidige værdi på forhånd for at skabe de bedste finansielle løsninger for jeres virksomhed. Mulighederne omfatter:

 • Tidlig opdatering – Opgrader til de nyeste enheder uden ekstra omkostninger.
 • Garanteret tilbagekøb – Apple Financial Services accepterer at købe enheder tilbage i god funktionel stand, efter Apples skøn, ved periodens ophør, med angivelse af en garanteret tilbagekøbsværdi, før I overhovedet underskriver aftalen.
 • Betaling af den fulde pris på en gang – En forudbetaling dækker hele implementeringen.
 • Brugertilpassede løsninger – Betalingsstrukturer og vilkår kan tilpasses til jeres budget i op til 5 år.

Enkle og tydelige aftaler

Få den teknologi, I behøver, på en enkel, fleksibel og behagelig måde:

 • Enkel dokumentation
 • Intet pres for at beslutte, hvad der skal se ved periodens ophør – først 30 dage før aftalen udløber
 • Ingen gebyrer for manglende eller beskadigede ledninger, stik eller etuier til iPad ved periodens ophør
 • Ingen behandlings- eller leasingvedligeholdelsesgebyrer.