Arbejdsplads

Trendrapport: Workplace

De nye generationers indgang på arbejdsmarkedet og en hastig teknologisk udvikling forandrer arbejdspladser rundt omkring i verden. Det stiller også større krav til IT-afdelinger og de værktøjer, der forventes at støtte den fremtid, som allerede er her. Hent vores trendrapport Workplace og lær mere om fremtidens arbejdsplads.

2025 vil Millennials udgøre 75% af den globale arbejdskraft tæt efterfulgt af Generation Z. To tredjedele af alle Millennials vil kunne arbejde på farten og selv bestemme hvor og hvornår, de arbejder. Det er ikke bare et spørgsmål om livsstil, det handler ligeså meget om at opretholde en balance mellem arbejde og privatliv.

Samtidigt viser analyser, at antallet af enheder pr. medarbejder vil stige med 400 procent under de kommende fire år. Det kræver, at IT-afdelingen kan sikre en smidig og sikker håndtering af alle de enheder, der gør det muligt for medarbejderne at være effektive, fleksible og kreative.

Vores kunder har brug for en virksomhedsrådgiver, der sparrer med dem i stedet for at tale om teknologi, bits og bytes. De vil, at vi hjælper dem med at få mere værdi ud af deres IT.

– Jesper Jensen, Dustin.

Download vores trendrapport og lær mere om, hvordan du:

  • Hurtigt reagerer på markedsforandringer og forudsiger behov
  • Kobler mennesker og teknologi sammen for at skabe innovation
  • Får adgang til information, som kan være grundlag for strategiske beslutninger
  • Inspirerer til en kultur, som muliggør samarbejde og løbende feedback
  • Støtter medarbejderne i at finde en balance mellem arbejde og privatliv.

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags