Arbejdsplads

Trendrapport: Collaboration

Der er en verdensomspændende udvikling i gang, som er drevet af de yngre generationer. Tidligere har viden være lig med magt og blev sjældent delt ud af. Yngre generationer er mere søgeorienterede og deler aktivt viden og information. Med de rette tjenester og digitale værktøjer kan du synliggøre såvel viden som kompetencer i hele virksomheden.

Millennials og Generation Z har et helt andet forhold til viden end tidligere generationer. Der er en form for demokratisering af viden i gang, som også bør afspejles i virksomheders IT-værktøjer og processer. Når viden bliver mere synlig, bliver den også mere værd, eftersom flere får glæde af den.

Graden af teamwork vil bare stige i takt med de altid større krav til hurtig og effektiv problemløsning. De rette værktøjer skaber forudsætninger for samarbejde og fører til mere tydelig og effektiv kommunikation. Det sparer desuden tid og penge på rejser.

At centralisere virksomhedens data fører også til, at virksomheden bliver mindre sårbar, når en medarbejder stopper. Derudover kan nye medarbejdere hurtigt være i gang, eftersom kundskaben er gjort let tilgængelig og søgebar.

Forrester undersøgte hundredvis af Microsoft-kunder i syv lande, som alle havde implementeret de seneste Office 365-platforme. Kunderne havde et gennemsnitligt afkast på 112 procent over 3 år.

Microsoft.

Download vores trendrapport og læs om det seneste inden for digitalt samarbejde

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags