Arbejdsplads

Syv skærme der skiller sig ud

Vi er dykket dybt i Dustins sortiment og har gravet syv seje skærme frem til dig, der er på udkig efter noget, der er lidt udover det sædvanlige. Uanset om du vil have den bedste skærm til billedredigering, den skarpeste opløsning eller bare kontorets største skærm, så vil du helt sikkert kunne finde din favorit her.

Apple Pro Display XDR

Apples nye professionelle skærm er den første 32’’ 6K-skærm nogensinde. Alt ved denne skærm er ekstremt; lige fra opløsningen, farvegengivelsen og det dynamiske omfang til prisen, og det faktum at alene bordstativet koster det samme som en professionel skærm. Apple Pro Display XDR er fabrikskalibreret allerede ved udpakningen, og den har avancerede funktioner, så du kan få dine billeder vist med korrekt farvegengivelse og kontrast, uanset hvordan dit arbejdsmiljø i øvrigt ser ud. Et nanostruktur-glaspanel, der mindsker mængden af forstyrrende refleksioner, kan fås som ekstra tilbehør.

Samsung C49J890DKU

Ultra Wide-skærme er på rekordtid blevet populære – især som alternativ til at have to skærme ved siden af hinanden. Samsungs kæmpe C49J890DKU har et billedformat på hele 32:9 og en opløsning på 3840 x 1080, hvilket virkelig kommer til sin ret på denne 49’’ (!) store skærm. Skærmen er desuden buet, så den giver en omsluttende fornemmelse. Skærmen har to Thunderbolt 3-porte, så der både kan tilsluttes kompatible computere og samtidig oplades tilsluttede enheder via et og samme kabel.

LG 34WK95U-W

Hvis du gerne vil have en skærm med en højere opløsning i Ultra Wide-kategorien, så er LG 34WK95U-W skærmen for dig. 34’’ stor, 21:9 i billedformat og hele 5120 x 2160 pixels opløsning.

Skærmen understøtter VESA DisplayHDR 600 med god lysstyrke og kontrast, 98 procent af DCI-P3-farvefeltet og 135 procent af sRGB-farvespektret, hvilket er ideelt til billedgengivelse. Ligesom Samsung-skærmen har den Thunderbolt 3, så du slipper for separate skærm-, strøm- og datakabler og kan klare dig med et enkelt.

Dell UltraSharp UP3218K 8K

Hvis du vil have den højest mulige opløsning, der er tilgængelig på markedet, så skal du kigge nærmere på Dell UltraSharp UP3218K 8K. Utrolige 7680 x 4320 pixels trænges om pladsen på denne 32’’ store skærm, hvilket giver en pixel-tæthed på 280 ppi. Skærmen har en imponerende farvedækning og kan vise 100 procent af AdobeRGB-farvespektret, 100 procent af sRGB, 100 procent af Rec. 709, 98 procent af DCI-P3 og mere end 80 procent af Rec. 2020.

Skærmen kan med sin pivot-funktion (drej skærmen på højkant) justeres, så den passer til netop din arbejdsstilling, og den smarte Easy Arrange-funktion, der kan huske dine software-indstillinger, gør, at du hurtigt kan fortsætte, hvor du sluttede sidst, når du kobler dig på skærmen igen.

ASUS ROG Swift PG258Q

I e-sportens verden er hastighed altafgørende, og ASUS ROG Swift PG258Q er en skærm, der giver dig et klart forspring. Udover en responstid på 1 millisekund er det verdens første skærm, der har en opdateringsfrekvens på 240 Hz. Det tilsammen med NVIDIA G-Sync og Ultra Low Motion Blur-teknologien sikrer den hurtigste og mest responsive spiloplevelse nogensinde.

Der er desuden en række andre specialfunktioner, som er tilpasset e-sport, for eksempel crosshair overlay, onscreen timer, tællere af frames pr. sekund og skærmjusteringsfunktioner.

HP Zvr Virtual Reality Display

Tag skridtet ind i fremtiden med verdens første kommercielle, virtual reality-skærm. HP Zvr Virtual Reality Display giver dig mulighed for at skabe og vise objekter i tre dimensioner; perfekt til for eksempel arkitekter, animatorer og spiludviklere. For at kunne se den tredje dimension skal du benytte et par passive 3D-briller, og sensorer i skærmen opfatter, hvordan du bevæger hovedet og flytter 3D-objektet i overensstemmelse hermed. Ved hjælp af en særlig pen kan du zoome, panorere og manipulere med 3D-objektet på skærmen.

EIZO ColorEdge CG319X

Det her er et absolut must-have for dig, der arbejder professionelt med foto, animation, film, 3D-visualisering eller andre grafisk krævende applikationer. EIZO ColorEdge CG319X er en 31,1’’ stor 4K-skærm (4096 x 2160) med en 10-bit farvedybde og 99 procent dækning af Adobe RGB. Ligesom flere andre af EIZOs skærme har den indbygget kalibreringssensor og automatisk hardware-kalibrering, så du altid får en korrekt farvegengivelse. Funktionen EIZO ColorNavigator Network sikrer desuden, at alle i teamet får den samme billedgengivelse hele vejen igennem arbejdsprocessen.

Lignende læsning:5 smarte gadgets til arbejde på farten

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags