Arbejdsplads

Smart lagring i skyen med Microsoft OneDrive

I Microsoft OneDrive får du 1 hel TB lagring i skyen. Smidigt, sikkert og smart. Her fortæller vi mere om, hvorfor din virksomhed bør begynde at anvende Microsoft OneDrive.

Tiden, hvor du sad med en overfyldt harddisk og et utal af USB sticks, som du risikerede at smide væk, er definitivt overstået. I dag foregår den smarteste lagring i skyen, nærmere betegnet i Microsoft OneDrive.

Der tilbydes hele 1 TB (terabyte) lagringsplads i OneDrive-applikationen, som er inkluderet i abonnementet på Microsoft 365 Business Standard. 1 TB svarer cirka til 500 timers HD-film eller 6,5 mio (!) dokumenter i for eksempel Word.

Samarbejd smidigt

Du kan automatisk tage sikkerhedskopier og synkronisere dine vigtige mapper, skrivebord, dokumenter og billeder fra computeren til Microsoft OneDrive. Og de vil i så fald være beskyttet.

Samtidig kan du få adgang til dine data fra alle dine enheder, så længe du bare har internet. Det betyder, at du altid har dine vigtigste filer med dig. Så med andre ord; ikke flere præsentationer som er blevet glemt tilbage på kontoret.

Når du har dine filer liggende i Microsoft OneDrive, kan du også dele dem med andre, bestemme hvem, der kan vise eller redigere i dem og arbejde samtidig med andre i filerne. På den måde kan du og dine kolleger samarbejde sikkert i skyen.

En personlig vault

Har din virksomhed ekstra følsomme data? Bare rolig, den personlige vault er en speciel mappe i din Microsoft OneDrive, som beskyttes af et ekstra sikkerhedslag, samtidig med at du stadig har adgang til indholdet hvor som helst fra.

Du bliver guidet igennem konfigureringen af din personlige vault med en sikker autentiseringsmetode eller en anden form for identitetsgodkendelse for eksempel fingeraftryk, ansigtsgenkendelse eller PIN. De låste filer, som ligger i det personlige vault, får da et ekstra sikkerhedsniveau, så de beskyttes, hvis nogen uvedkommende skulle få adgang til din konto eller din enhed.

Godt for miljøet og for økonomien

Når din virksomhed flytter lagringen i skyen, behøver du ikke købe eller opdatere jeres egne servere, hvilket ellers kan optage uhensigtsmæssigt meget kontorplads.

At dele server med andre er næsten altid lige med lavere omkostninger, fordi serverne udnyttes mere effektivt. Hardware- og energiforbrug reduceres også, hvilket er godt for miljøet. Desuden indebærer lagring i skyen næsten altid lavere omkostninger, fordi serverne udnyttes mere effektivt, samtidig med at behovet for beredskabstjenester og anden form for beskyttelse mindskes.

Køb et abonnement på Microsoft 365 Business Standard allerede i dag

Till produkten

10 juni 2020

Tags