Kundecase

”Sikker IT-løsning gør arbejdet lettere”

Norske Switch Communication er et bureau, der befinder sig i en vækstfase. Ved hjælp af Dustin har de kunne garantere tryg og velfungerende IT, så de 100 medarbejdere kan fokusere fuldt ud på at passe deres job og bureauets kunder.

Switch Communication er et norsk kommunikations- og reklamebureau, som skaber innovative og effektive kampagner for flere, store nordiske og internationale kunder. Siden 2015 har bureauet brugt en netværksløsning fra Dustin, som sikrer tryg opkobling og datahåndtering.

– Velfungerende IT er meget vigtigt for, at vi kan passe vores job. Mange af de kampagner, vi arbejder med, foregår elektronisk, forklarer Victoria Lea, administrativ chef hos Switch Communication.

Switch Communication specialiserer sig i field marketing og promotion. Bureauet arbejder på flere kanaler så som tv, radio og web for at kunne skabe et godt kommunikationsmix og styrke sine kunders markedsposition.

– Vi arbejder med en række store aktører og håndterer store mængder kundedata, derfor er IT-sikkerhed og datahåndtering meget vigtigt for os.

Foruden netværksløsningen har Dustin også ansvaret for installation af fiber, en lokal storage-løsning og levering af en service desk. Alle data håndteres trygt lokalt og gøres tilgængelige mellem bureauets ni kontorer i Norge. Med Dustins hjælp vil al IT fungere, som den skal, når Switch Communication planlægger en nordisk ekspansion.

– Vi er meget tilfredse med at have en velfungerende og sikker IT-løsning i dag. Alle på kontoret bruger den samme løsning, hvilket gør arbejdet nemmere. Via Dustins service desk kan vi desuden hurtigt få hjælp med både store og små tekniske spørgsmål.

Læs også:
Øget behov for sikre netværksløsninger
"Network" - en komplet netværksløsning fra Dustin

Tekst: Emelie Fågelstedt

Switch Communication

  • Switch Communication er et norsk kommunikations- og reklamebureau med cirka 100 ansatte, grundlagt i 2012.
  • Hovedkontor i Oslo og yderligere otte kontorer i Norge.
  • Virksomheden er i vækst og har flere internationale kunder. Planen er at blive nordisk aktør med kontor i Danmark, Sverige og Finland senest i 2020.

Sådan blev det muligt

UDFORDRING

Sikre tryg og stabil opkobling for alle medarbejdere. Behov for hurtig hjælp med tekniske problemer og sikker håndtering af kundedata.

LØSNING

Ny netværksløsning til Kontoret med stabilt Internet og adgang til service desk med IT- support til alle medarbejdere. Sikker håndtering af kundedata med lokal storage-løsning.

EFFEKT

Med et stabilt IT-miljø og service desk kan Switch fokusere helt på sin kerneforretning. Løsningen understøtter ogsåden kommende nordiske ekspansion.