Kundecase

Rådgivningen er vigtig

Den danske SAP-partner 2C change blev grundlagt af skandinaviske SAP-konsulenter, og blev for nogle år siden opkøbt af tyske itelligence AG, der i dag hedder itelligence Danmark.

itelligence er en af de førende internationale SAP full-service udbydere og beskæftiger ca. 2.800 højt kvalificerede medarbejdere i 22 lande. Virksomhedens ydelser spænder fra konsulentydelser og licenssalg til outsourcing og ydelser relateret til branchespecifikke SAP-løsninger.

It- og økonomidirektør i itelligence Ulrik Hinke fortæller, at konstellationen med lokale SAP-netværk og 2500 globale SAP-konsulenter gør, at det er nemmere at balancere virksomhedens kapacitet.

– Vi kan købe og sælge egne konsulenttimer rundt om i Europa, så vi kan udnytte vores medarbejderes kapacitet fuldt ud.

itelligence Danmark har en størrelse, der gør virksomheden i stand til at løfte meget store opgaver. Det gør det billigere og mere attraktivt for kunderne, idet der er sikkerhed for at få en løsning, der fungerer.

Langt hovedparten af itelligence Danmarks omsætning kommer fra salget af konsulenttimer – men derudover også en betydelig omsætning fra licenser og ­hostingydelser.

Ulrik Hinke fortæller, at man sælger kompetence inden for alt, der har med SAP at gøre; virksomhedsledelsessystemer, ERP og Business Analytics løsninger.

Dustin kommer ind som samarbejdspartner med hensyn til rådgivning og indkøb af servere og periferi-ydelser. Dustin leverer desuden al hardware og software til itelligences konsulenter.

– Jeg ser det som en kæmpe fordel, at vi har besluttet at samle alle vores it-indkøb hos Dustin, fortæller Ulrik Hinke. Vi skal bruge vores tid i it-afdelingen på at servicere kunder, og vores dygtige konsulenter og ikke på at snakke med leverandører. Administrationen skal være så simpel som muligt, og med én leverandør ved vi altid, hvor vi skal ringe hen, hvis der er problemer med en komponent. Alt i alt er det vigtigt for os at have en leverandør, der ikke bare er leverandør, men tager sin rolle som rådgiver alvorligt. Dustin ved, hvad der sker på markedet, og hvad vi skal købe.

Sådan blev det muligt

UDFORDRING

  • Itelligence havde brug for en it-leverandør, der kunne levere hele palletten.

LØSNING

  • Valget faldt på Dustin som totalleverandør inden for it-udstyr og serviceydelser.

EFFEKT

  • Itelligence kan nu bruge mere tid på at servicere sine kunder og ikke på at snakke med leverandører.

Tekst: Erik Leth Foto: Anne Kring

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags