Kundecase

Privatskole fik den rigtige iPad-løsning til lærerne

Ådalens Privatskole fik den rigtige iPad-løsning sammen med en stærk leasing- og forsikringsmodel fra Dustin.

Lærerne på Ådalens Privatskole i Ishøj ved København er netop nu i fuld gang med at lære at bruge nye iPads Air 2. Det er en forberedelse til næste skoleår. De nye maskiner har skolen skaffet via Dustin, som blev valgt på grund af en stærk model for leasing og forsikring.

– Vi kunne få en udvidet produktgaranti med i prisen, og det tilbud, som Dustin afleverede, var klart det bedste. Vi er godt sikrede, hvis f.eks. en iPad falder på gulvet og bliver ødelagt, og med en tre-årig leasingaftale har vi overblik over udgifterne allerede nu, siger Henrik Eckert, der er it-ansvarlig på privatskolen.

Han har flere gange tidligere handlet hos Dustin, ”både på grund af service og priser”, men havde også andre tilbud på bordet, da de nye iPads skulle anskaffes. Han valgte den bedste dækning til den skarpeste pris.

– En tre-årig aftale passer godt til os rent pædagogisk. Der sker meget inden for it på blot tre år, og vi vil ikke om tre år stå med maskiner til et sekscifret beløb, som reelt er ubrugelige i hverdagen. Med denne model får vi mulighed for at lade teknologien og pædagogikken følges ad, siger Henrik Eckert.

Lærerne har fået deres iPads her i foråret, fordi de skal forberede sig på næste skoleår

– Det betyder, at it bliver en langt mere integreret del af undervisningen. Indtil videre er vi godt i gang med de første maskiner, siger Henrik Eckert.

Hos Dustin er Kristian Denning Rasmussen glad for aftalen med den sjællandske privatskole.

– Én ting er at levere iPads – det er der reelt mange, der kan. Med det nye tilbud er vi særdeles stærke på både leasing og forsikring, og det vil nok være relativt nyt for mange af vore kunder. Jeg er ikke i tvivl om, at der med reference til Ådalens Privatskole bliver stor interesse for en tilsvarende model fra andre uddannelsessteder. De har brug for den nyeste teknologi og ønsker den fleksibilitet og sikkerhed, vores tilbud giver, siger han.


Tekst: Per Gregersen
Foto: Erika Weiland