Arbejdsplads

Print lige når du vil

Den rigtige printerløsning giver medarbejderne frihed til at arbejde stort set overalt – uden at sætte sikker­heden over styr, når du printer fra dine mobile enheder. Det sørger HP’s nye generation af printere for.

Det kræver en høj grad af sikkerhed at give alle gæster i huset adgang til virksomhedens printernetværk. Men det er fuldt ud muligt at få sikker mobil print, bare du vælger den rigtige printerløsning. Det siger Nicholas Skov, der er printing category manager hos HP Inc Danmark.

– For virksomhederne er sikkerhedsspørgsmålet vigtigt. I vores printere er der integreret sikkerhed. Hver printer er udstyret med bios-sikkerhed, firmware-sikkerhed og viruscheck, forklarer han.

HP’s printere giver de ansatte i virksomheden mulighed for at printe fra deres tablets og mobiler, alt efter hvor i huset de arbejder eller er til møde. Gæster i huset kan let gøre det samme, uden at komme ind på virksomhedens interne netværk.

– Som gæst kan du sagtens have brug for at printe et tilbud eller en arbejdstegning, og med vores Wi-Fi Direct kan gæster gøre det fra den nærmeste HP-printer uden at koble på en intern computer. De skal blot koble sig på printerens trådløse signal og trykke på print-ikonet. Begrebet BYOD – Bring Your Own Device – er ofte en udfordring for virksomheder, men med en HP printer/MFP kan du printe sikkert f.eks. fra din telefon – uanset om du bruger iPhone, android eller en Windows-telefon, siger Nicholas Skov.

Vigtigere er dog, at den moderne printerløsning, kombineret med mobile enheder, giver medarbejderne en langt større fleksibilitet. Det øger nemlig også effektiviteten.

– Vi kan tilpasse vores løsning til alle størrelser af arbejdspladser. Selvfølgelig er det oplagt på større virksomheder, men selv for mindre virksomheder kan det være en fordel, at medarbejderne let kan bruge den nærmeste printer i huset, siger Nicholas Skov.

Selvom vi alle bliver mere og mere mobile og digitale, vil der fortsat være brug for papir – og dermed printere.

– Der er ingen tvivl om, at papir kommer til at fylde mindre i vores kommunikation fremover, men papir har stadig nogle fordele, som du ikke får digitalt. Derfor får vi aldrig det helt papirløse samfund, siger Nicholas Skov.

Tekst: Per Gregersen
Foto: Johanna Wallin

27 september 2016

Tags