Arbejdsplads

Perfekt lyd på jobbet

Musik sætter gang i selv den kedeligste opgave og giver energi til arbejdsdagen. Med et par støjreducerende hovedtelefoner kan du desuden lukke omgivelsernes larm ude, så du virkelig kan fokusere. Og om fredagen kan man skabe den rette weekend stemning, når man sætter den trådløse højtaler frem. Her er seks tekniktips, der kan give dig rigtig god lyd på jobbet.

1. Justérbar støj med Sonys hovedtelefoner

Blandt toppen af støjreducerende hovedtelefoner finder vi Sony WH-1000XM2, som er en videreudvikling af de anmelderroste MDR-1000X. Støjreduceringen er gået fra god til fantastisk og kan desuden justeres afhængig af, om du vil have total stilhed eller gerne vil kunne høre lidt af verden omkring dig. Hvis du for eksempel går på gaden og ikke vil gå ind i folk. Batteritiden er helt op til 38 timer, og lyden styrer du nemt med touch-knappen på siden af hovedtelefonerne.

2. Motorola Sphere – det bedste fra to verdener

Hvis du både vil have din musik for dig selv og kunne spille nogle gode hits for kollegerne, så er Motorola Sphere perfekt. Det er en rund bordhøjtaler kombineret med et par trådløse over-ear-hovedtelefoner. Når du ikke bruger hovedtelefonerne, sidder de på højtaleren og bliver ladt op. Hovedtelefonerne har 20 timers batterilevetid. De kan nemt foldes sammen, så de kan ligge i tasken eller jakkelommen. Motorola Sphere fås i både sort og hvid.

3. Bose lader dig tale med assistenten

Bose Quiet Comfort er blevet branchestandard for støjreducerende hovedtelefoner, og den nyeste version, Quiet Comfort 35 II, er blevet forbedret så de understøtter Apples Siri og Google Assistant. Tryk på play-knappen på hovedtelefonerne og ring op ved hjælp af stemmen eller spørg om hvor mange, der bor i Kuala Lumpur. I øvrigt er Quiet Comfort 35 II sammenfoldelige, bekvemme og stilrene - og med en god bas til dig, der er til den slags. Støjreduktionen kan indstilles på to niveauer, og batteritiden er på 20 timer.

4. Kobl fra med Dash Pro

The Dash Pro fra Bragi er smarte trådløse in-ear-hovedtelefoner, der virker både på kontoret og på løbeturen. Batteritiden giver fem timers musik og 30 timers standby-tid. Du kan nemt lade hovedtelefonerne op i etuiet. The Dash Pro har naturligvis støjreduktion, som desuden kan bruges til at styrke din hørelse.

5. UE BOOM 2 – vellydende vitaminpille

UE Boom 2 er højtaleren, der ikke bare fungerer perfekt på kontoret, men som også kan være med overalt, uanset om du skal på skovtur, til fest eller på badeferie. Bluetooth med NFC (Near Field Communication) betyder, at du let kan koble højtaleren til din telefon og hurtigt få glæde af musik eller podcasts trådløst. Du kan parre din UE Boom 2 med en magen til, med endnu en UE Roll eller med en UE Megaboom, hvis du vil spille samme musik i begge højtalere eller for at skabe stereo-effekt. UE Boom 2 finde i fem forskellige farvekombinationer.

6. Lyd i alle rum med Onkyo NCP-302

I dag er multirumshøjtalere en meget populær produktkategori, og selvom Sonos lige nu er kongen på markedet, findes der flere interessante spillere, man bør kigge på. For eksempel Onkyos højtaleren NCP-302. Det er en stilren sag, der understøtter bluetooth, Spotify Connect, Chromecast Audio og flere andre streaming-standarder. Højtaleren findes i både sort og i en træimitation. De diskrete dioder og den nedsænkede volumen-knap bidrager til det raffinerede udtryk.

Find flere smarte tips til en optimeret arbejdsplads her