Arbejdsplads

Nemmere videomøder med Skype for Business

Dustin har lanceret telefoniforbindelse til Office 365-kunder, så man nemt, billigt og hurtigt kan holde avancerede videomøder på computer, mobil og tablet med Skype Voice.

Tjenesten Skype Voice, bygget på Skype for Business i Office 365, gør det muligt for medarbejderne at ringe op til kunder og kolleger fra pc, Mac, tablet og mobil. Hvis en deltager i Skype-mødet f.eks. sidder fast i en trafikprop, gør tjenesten det muligt at starte/fortsætte videomødet via tablet eller mobil.

– Der er så at sige ingen opkoblingstid eller problemer med at få alle deltagere online, lover Sales Specialist Håvard Siegel Haukeberg, ansvarlig for tjenesten Office 365 Solutions hos Dustin Norge.

Skype Voice lanceres i to versioner:

Basic – hvor du kan foretage opkald til alle telefonnumre samt andre Skype-brugere.

Standard – tilbyder også opkald til alle telefonnumre og Skype-brugere og desuden et kø-system (tast 2-omstilling) samt en funktion, der sørger for at ubesvarede opkald altid viderestilles.

– Det er et utroligt interessant produkt for små og mellemstore virksomheder. Vi mener, at især virksomheder med 2-15 medarbejdere vil kunne få stor gavn af det, siger Håvard Siegel Haukeberg.


Fordele

  • Rimelige anskaffelses- og driftsudgifter
  • Hurtig og nem opkobling
  • Øger medarbejdernes tilgængelighed og fleksibilitet

Tekst: Atle Abelsen

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags