Arbejdsplads

Mød kravene til det moderne kontor

Flere og flere satser på et aktivitetsbaseret kontormiljø, som er tilpasset dagens mobile, dynamiske og samarbejdsfokuserede arbejdsmåde. For at nå hele vejen til drømmearbejdspladsen har man dog brug for at møde et antal udfordringer. Her har vi et par forslag til, hvordan du klarer nogle af dem.

Moderne kontorer bygger i stor grad på standardiserede arbejdspladser. Medarbejderne skal kunne vælge, hvilken del af kontoret de placerer sig i ud fra deres aktiviteter. Hvis man har brug for at arbejde koncentreret, vælger man et stille og roligt miljø, har man brug for at tale i telefon, vælger man den del af kontoret, hvor dette er acceptabelt, og hvis man vil snakke med kollegaerne, sætter man sig måske i loungen eller i et mødelokale.

Ergonomi

En udfordring ved det moderne kontormiljø er at sørge for, at ergonomien ikke sættes på standby. Det skal være komfortabelt at arbejde aktivitetsbaseret, og der skal også være plads til dem, der måtte have forskellige særlige behov. For at opnå dette er der både produkter til faste arbejdspladser og forskellige mobile produkter.

Her har vi samlet nogle af de ergonomiske produkter, som understøtter det moderne kontor »
Hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os, så besvarer vi gerne dine spørgsmål.

Docking

Mange brugere vil gerne kunne bruge eksterne skærme, tastatur og mus for at arbejde produktivt i sin hverdag. Kombinationen af en mangfoldighed af forskellige enheder og standardiserede arbejdspladser kræver en smart og fungerende docking. I stedet for de gamle mekaniske dockingløsninger, som kunne adskille sig fra hinanden, ikke kun mellem forskellige producenter, men også mellem forskellige modeller fra samme producenter, er der i dag universelle løsninger, som benytter USB 3- eller Thunderbolt-teknologierne.

Her har vi samlet nogle af de dockingløsninger, som understøtter forskellige maskiner på samme arbejdsplads »
Hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os, så besvarer vi gerne dine spørgsmål.

Ekstraudstyr

Det aktivitetsbaserede kontors forskellige dele giver særlige forudsætninger for arbejdet, eftersom de er tilpasset forskellige arbejdsmåder. Den komplette brugeroplevelse afhænger også samtidigt af, hvilket tilbehør du bruger. I dag er der et hav af moderne tilbehør med smarte og intuitive funktioner, som kan gøre din hverdag meget nemmere. Alt fra Skype-tilpassede høretelefoner, tastaturer og bærbare konferencesystemer til smarte mus og fjernbetjeninger.

Her har vi samlet et udvalg af ekstraudstyr, som effektivt understøtter arbejde på det moderne kontor »
Hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os, så besvarer vi gerne dine spørgsmål.

Er du nysgerrig på, hvordan man indfører et aktivitetsbaseret kontormiljø i praksis? Her kan du læse om, hvordan Täby kommune gjorde netop det.

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags