Arbejdsplads

Mobiltilbehør til dig med kontoret i lommen

For dig, der rejser meget i dit arbejde, er det vigtigt at kunne oplade alle enheder - fra telefoner til tablets til computere - samtidig. Med smarte produkter fra Dustins egne varemærker er du klar til alle dine kundebesøg og møder. Uanset hvor du er.

- Tag f.eks. vores opladningsstation fra Cirafon. Den er så smart, at den registrer den korrekte spænding i din enhed og oplader derefter. Den er desuden nem og smart at bruge, forklarer André Skoglund, Product specialist inden for Private Label.

Inden afrejse

Tøjet er strøget. Tasken er pakket. Detaljerne i den seneste PowerPoint-præsentation er blevet finpudset både en og to gange. Pludselig indser du, at hverken telefon, tablet eller computer er ladet op. Hvad gør du?

Med Smart Power Station 10 x USB fra Cirafon får du 10 stk. USB-porte i én opladningsstation. Oplad alle enheder samtidig.

- Sørg for at oplade øvrige familiemedlemmers enheder, når du alligevel er i gang. Det flotte design gør, at du ikke behøver at gemme den væk, siger André.

Bag rattet

I bilen vil du gerne sikre, at du ikke går glip af vigtige opkald fra kunder eller kollegaer. Ikke mindst vil du gerne kunne høre dine downloadede podcasts (selvfølgelig arbejdsrelaterede) fra start til slut uden uønskede afbrydelser.

At du kan have din smartphone fuldt synlig i øjenhøjde gør dit arbejde nemmere og din kørsel mere sikker. Cirafon Magnetic Car Mount For Air Vent er en alsidig smartphone-holder, som er kompatibel med samtlige smartphones og nemt monteres i bilens luftventil.

Telefonen placeres i holderen via to selvklæbende metalplader, som du monterer. Ligeså nemt som telefonen placeres i holderen, ligeså nemt fjernes den igen. Magneterne påvirker heller ikke telefonens funktioner.

Cirafon product in car

Med Cirafon Car Charger 2,4Amp 2xUSB + Cable Micro USB 1m får du en smart USB-oplader til bilen, som er kompatibel med de fleste enheder og lader dig oplade to enheder samtidig. Det er bare at tilslutte opladeren i bilens cigarettænder, og så er du i gang.

- Opladeren er forsynet med beskyttelse mod både kortslutning og overophedning, og det er et vigtigt sikkerhedsaspekt. Som kunde skal du ikke bekymre dig for, at opladeren bliver for varm eller pludselig holder op med at fungere, fortæller André.

Når du forlader bilen, tager du nemt Cirafon Powerbank, en kraftfuld bærbar oplader, så du kan arbejde videre uden afbrydelser. Selvom du er mere eller mindre ubegrænset med en mobil i hånden, bliver du før eller senere begrænset af batteritiden. Med denne bærbare oplader kan du oplade din mobil op til tre gange. De små LED-lamper viser, hvor meget batteri du har tilbage, så du nemt ved, hvornår det er tid til opladning. Opladning sker via microUSB-kontakten og det medfølgende kabel. Denne model har desuden en indbygget lommelygte.

Ved ankomst

Har du nogensinde taget af sted til den anden side af kloden uden at tage højde for, at de lokale ingeniører har tænkt lidt anderledes i forhold til kontakter? Med Cirafon world adapter kan du være sikker på, at du kan tilslutte dine enheder til valgfrit elnet. Den kompakte og alsidige rejseadapter er udstyret med dobbelte USB-tilslutninger og tilsluttes ligeså nemt til kontakter i Europa og Storbritannien som i USA, Japan, Australien og Kina.

- Det er bare at tage af sted. Jeg har altid en powerbank og en adapter i min kuffert, for så ved jeg, at jeg altid kan arbejde og ikke mindst være tilgængelig, siger André.

Dustin har et af markedets bredeste udvalg af IT-produkter og tjenester. Dustin har også fem egne varemærker, som supplerer og udvider sortimentet yderligere. Fokus er at tilbyde omhyggeligt testede og udvalgte produkter med hurtige og pålidelige leverancer. Produkter, der ikke koster en formue. Blandt varemærkerne finder du, udover Voxicon, også Cirafon med pc- og mobiltelefontilbehør, Gilford med blæk og toner, Prokord med installationsprodukter og Tranzip med lagring.

Fokus

André Skoglund

Product specialist inden for Private Label

Læs også:

Er det ikke tid til at få styr på virksomhedens mobiler?