Arbejdsplads

Mobil arbejdsplads – det her har du brug

Der er rige muligheder for at arbejde mere effektivt på farten sammenlignet med at sidde hele ugen på kontoret. Med det rigtige udstyr kan du udnytte tiden bedst muligt.

Smidig styring

Med en mus eller en trackball i tasken bliver det lettere at arbejde effektivt på din bærbare, uanset hvor du er. To alternativer til den mobile arbejdsplads er Voxicon Wireless Optical Travel mouse S10WLB og Kensington Advance Fit Wireless Mobile Trackball.

Hvis du vil arbejde ergonomisk, også når du er på farten, så er Mousetrapper Flexible et alsidigt alternativ. Den er i øvrigt designet, så den let kan være med i tasken.

Rygdækning til udstyret

Ved at bruge en rygsæk, der er tilpasset din computer, kan du uden problemer transportere dine gadgets. I Thules rygsæk Crossover 2 er udstyret ekstra godt beskyttet takket være den patenterede SafeEdge-konstruktion af computerbakken og det stødsikre rum til de mindre dele.

Alt på plads

Du, der hellere vil bruge en traditionel taske, bør sikre dig, at tasken er rummelig – samtidig med at den er smidig. De krav opfylder Kivocase Pro Business Case, som klarer de fleste opbevaringsbehov til kortere rejser med arbejdet eller den daglige pendlertur.

En mere eksklusiv variant får du i Cirafon Leather Indiana med rum til computer og tilbehør. Tasken er fremstillet i slidstærkt læder, der kun bliver pænere med årerne.

Ekstra beskyttelse til computeren

Hvis det kun er computeren, du skal bære med dig, kan det være helt fint med et beskyttende slim-cover. Du kan kombinere funktion og stil med et cover fra Targus, der har et urbant og moderne look.

Perfekt til tablets

For dig, der arbejder meget med tablets i alle slags omgivelser, kan det være smart med et cover, der tåler hårdhændet behandling. Griffin Survivor All-Terrain Rugged Case er en nem forsikring til din iPad.

Til mindre udsatte omgivelser kan det i stedet være en idé at vælge et cover, der samtidig kan give dig en dejlig, computerlignende skriveoplevelse. Logitech Universal Folio har indbygget tastatur og kan stå fast på de fleste typer underlag. Som en ekstra beskyttelse tåler coveret desuden vandstænk.

Hvis du kun vil have selve tastaturet, er Kanex MultiSync Foldable Travel Keyboard helt klart et godt valg – et supertyndt, sammenfoldeligt tastatur, der nemt sniger sig ned i din taske.

Memory-mesteren

At overføre filer mellem forskellige enheder hører til dagens orden på den mobile arbejdsplads. Mange gange er en cloud-løsning det bedste alternativ, men en gang imellem fungerer det bedre at benytte en USB-nøgle – det er trods alt en af de hurtigste og mest sikre måder at flytte eller sikkerhedskopiere forskellige typer af dokumenter.

Tranzip Flip er installationsfri memory med masser af plads, der understøtter både Mac og pc.

Læs også:
5 smarte gadgets til arbejde på farten
Arbejd smartere – 5 teknologi-gadgets, der effektiviserer arbejdsdagen

Batterireserven

Sørg for altid at have nok strøm. Du bør altid have en fuldt opladt, kraftfuld powerbank i tasken. Cirafon Powerbank Quick charge 20100mAh har kapacitet nok til at lade din mobil op otte gange. Sørg for også at tanke energi, mens du kører bil.

Med Cirafon Biloplader Premium 3,1A kan du oplade to mobiltelefoner, en tablet og andre USB-kompatible enheder i bilen hurtigt og sikkert. Oveni det hele har den en indbygget sikkerhedshammer (!), hvis du får brug for hurtigt at smadre en rude for at komme ud af bilen…

Undgå nysgerrige blikke

Det er umuligt at vide hvem, der sidder ved siden af dig i toget eller går forbi bag din ryg på caféen, når du sidder og arbejder. Sørg for at ingen uvedkommende blikke kan se, hvad du arbejder med – interne virksomhedsoplysninger kan være kritiske i de forkerte hænder.

Med et skærmfilter på computerskærmen holder du informationerne for dig selv.

Print på stedet

Selv om den digitale arbejdsplads for det meste er papirløs, kan der opstå behov for at printe for eksempel et tilbud, en aftale eller en faktura, når du er på farten. Brother Pocketjet PJ-762 A4 er en kompakt, mobil printer til A4-format. Den har indbygget Bluetooth- og USB-adgang.

Væk med snavset

Når computer og andre gadgets bliver taget op og ned ad tasken, og bruges alle mulige steder, er det uundgåeligt, at de bliver snavsede. Ha’ derfor altid nogle rengøringsservietter i tasken, så du hurtigt kan friske udstyret op igen.

Disko rengøringsservietter er let fugtede, miljøvenlige og fnugfrie rengøringsservietter, der er perfekte til tastaturer og andre plast- og metaloverflader. Ved aftørringen dannes en antistatisk film, som beskytter overfladen mod snavs i seks til otte uger.

Tilslut dig og begynd at arbejde

Anskaf en decideret dockingstation til hjemmekontoret, som gør, at du lynhurtigt kan komme i gang med arbejdet. Med et eneste kabel kobler du din bærbare til en eller to skærme, tastatur, mus, harddisk og oplader.

Prokord Workplace Charging Dockingsstation 5K er en universal dockingstation, der kan oplades via USB C. Den optager minimal plads på skrivebordet og har alle de indgange, du kan tænkes at få brug for. Her er et eksempel på en mobil dockingstation.

Autotilpasset lys

God belysning ved arbejdsbordet er en vigtig detalje, som mange distancearbejdere glemmer. Leitz Style LED skrivebordslampe har mulighed for at tilpasse sig til dine arbejdsforhold i realtid, fordi den automatisk regulerer lysniveauet, så det opfylder dine behov. Med den tilhørende app kan du gemme de foruddefinerede lysindstillinger eller dine individuelle indstillinger.

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags