Arbejdsplads

Microsoft 365 Business Standard – en hel familie af smarte applikationer

Du kender sikkert til Word, Excel og Powerpoint. Men vidste du, at der følger en masse flere, smarte applikationer med, når du anskaffer Microsofts velkendte programpakke? Her fortæller vi alt om, hvordan din virksomhed kan maksimere produktiviteten og samarbejdet ved hjælpe af Microsoft 365 Business Standard.

Da Microsoft for mange år siden frigav Office-pakken, var Excel, Powerpoint og Word de store stjerner. Men i dag findes der flere superhelte i 365-familien, som kan gøre arbejdsdagen både lettere og mere fleksibel.

– Microsoft 365 Business Standard er en cloud-løsning til produktivitet. Jeg ønsker, at flere får øje på alle de smarte dele, der indgår, siger Anders Wistam, nordisk salgschef OEM Microsoft.

Han fortæller, at en populær funktion er muligheden for, at flere personer kan arbejde i det samme dokument på trods af, at de befinder sig på forskellige steder.

– Hvem husker ikke, da man hele tiden mailede nye versioner af Word-dokumenter eller PowerPoint-præsentationer til hinanden? Nu slipper vi både for det og for forvirringen omkring hvilken version, der er den nyeste.

Teams – en samarbejdshub

Netop nu, hvor mange arbejder hjemmefra, har stadigt flere taget Microsoft Teams appen, som også indgår i 365-familien, til sig.

– Selv om du ikke kan være på arbejdet, skal du kunne kommunikere med kolleger, leverandører og partnere. Teams er en app i verdensklassen, som du kan bruge til videomøder med masser af deltagere. Under møderne kan du dele skærm, dokumenter og chatte. Og sikkerheden er superhøj, siger Anders Wistam og tilføjer:

– Teams er toppen til både intern og ekstern brug. Jag har hørt om mange, der nu holder både morgenmøder, kaffepauser og after work med kollegerne via Teams.

Microsoft Teams fungerer også som et digitalt rum til samarbejde. Du kan enkelt oprette en lukket gruppe til dig og dine arbejdskolleger, hvor I kan arbejde sammen omkring specifikke projekter. Samle dokumenter, som alle kan redigere i, men også links, tidsplaner og meget mere, så I altid har det nyeste tilgængeligt.

– Chatfunktionen hyldes af mange, der tidligere modtog alt for mange mails. Man er ikke med på alle mailtråde, og  når ikke at følge med, men når det nu flyttes over på chatten, så ligger alt på et bestemt sted, hvilket er meget mere smidigt.

Kom på fra alle dine enheder

Til forskel fra den gamle Office-pakke, så er Microsoft 365 Business Standard ikke et produkt, du køber og derefter skal skifte ud til en ny version, når den eksisterende er blevet forældet. I stedet tegner du et 12-måneders abonnement og har hele tiden den nyeste version tilgængelig.

– Microsoft opdaterer regelmæssigt sine applikationer for at gøre dem endnu bedre. naturligvis er alle forbedringer tilgængelige for alle abonnenter. Man skal bare opdatere, når computeren beder dig om at gøre det, forklarer Anders Wistam.

En anden fordel er, at applikationerne er platformsuafhængige. Du kan altså bruge dem for eksempel både på en computer, en Android-mobil og en tablet fra Apple.

– Du kan påbegynde et Word-dokument på din computer, fortsætte med at arbejde i det på din tablet og derefter åbne det igen fra din mobiltelefon og foretage de sidste finjusteringer. Eller sagt på en anden måde – du kan få adgang til alt uden problemer på alle dine enheder.

En anden fordel ved Microsoft 365 Business Standard går manges næser forbi, mener Anders Wistam:

– Mange ved ikke, at oven i det hele indgår der en hel TB (terabyte) lagring i OneDrive. Det betyder, at du kan flytte alle dine filer op i skyen, så du slipper for at have dem liggende lokalt på computeren. Tænk hvad der vil ske, hvis din computer bliver stjålet, og du ikke har en ekstern backup!

Opret et 12-månedersabonnement på Microsoft 365 Business Standard allerede i dag.

Til produktet

Syv fordele ved Microsoft 365 Business Standard

  • Hold dig opdateret med de nyeste versioner af Word, Excel, PowerPoint med flere.
  • Kommuniker med kunder og kolleger via Outlook, Exchange og Teams.
  • Håndter filer uanset hvor du er med 1 TB cloud-lagring på OneDrive pr. bruger.
  • Sikrer virksomheden mod avancerede cyber-trusler med sofistikeret beskyttelse mod phishing og ransomware.
  • Styrer adgang til følsom information ved hjælp af kryptering, så data ikke deles uhensigtsmæssigt.
  • Beskytter enheder, der har adgang til dine data og hjælp til at beskytte og bevare enheder med iOS, Android, Windows eller Mac opdateringer.
  • Kompatibel med Windows 10 Pro. Nogle håndteringsfunktioner understøttes ikke i Windows Home. Alle sprog er inkluderet.

10 juni 2020

Tags