Kundecase

Mere driftsikker med de rette tablets

Næsten 400 af Arbejdstilsynets medarbejdere fik tidligere i år nye tablets – alle leveret af Dustin efter en foregående sparring og prøveperiode. Alle 400 skulle nemlig kunne bruge deres nye tablets hurtigt og effektivt, når de er ude på virksomhedsbesøg rundt om i Danmark.

– Den model, vi havde, var ganske enkelt for ustabil. Når vore medarbejdere står ude på en arbejdsplads, skal de have direkte og sikker adgang til vores fagsystem, og så duer det ikke, hvis maskinen sætter ud, siger Niels Nissen, der er chefkonsulent i Arbejdsmiljøfagligt Center – IT hos Arbejdstilsynet.

Hans fokus var at sikre den mest effektive hverdag for medarbejdere; Dustins fokus var at finde den rigtige løsning til den skarpeste pris.

– Jo bedre vi forstår kundens hverdag, desto bedre og hurtigere kan vi hjælpe. I fællesskab fik vi afdækket Arbejdstil­synets behov, og vi fandt frem til en række modeller, der levede op til kravene, siger Torben Hartmann, der er account manager hos Dustin.

For Niels Nissen var det afgørende, at Arbejdstilsynets tilsynsførende i marken fik lov at prøve både den eksisterende Android-platform og iPads af.

– Vi stiller altid gerne telefoner og tablets til rådighed, så Dustins kunder kan finde frem til den løsning, som passer bedst til deres behov, siger Peter Stoltz, der er Manager B2B Telecom hos Samsung Danmark.

Løsningen for Arbejdstilsynet blev ca. 400 eksemplarer af Samsung Galaxy tablets, som nu har været i brug i flere måneder. Med gode erfaringer, understreger Niels Nissen.

– Vi har opnået den driftssikkerhed, vi har brug for i hverdagen. Som alle andre skal vi kunne stole på vores it-udstyr, og det kan vi nu. Mange af vore kørende medarbejdere bruger også deres ­tablet til at navigere efter, når de skal på virksomhedsbesøg, og det holder selvfølgelig ikke, hvis de mister orienteringen midt i et større industrikvarter, siger chefkonsulenten.

Sådan blev det muligt

Udfordring
Arbejdstilsynet stod med en række ustabile mobilenheder, der trængte til at blive skiftet ud.

Løsning
Med vejledning og sparring fra Dustin fandt Arbejdstilsynet frem til den tablet, der passede bedst til pris og behov – en Samsung Galaxy.

Effekt
Medarbejderne arbejder nu dagligt med tablets, der fungerer sikkert i hverdagen – uden tekniske udfald.


Tekst: Per Gregersen Foto: Rebecca Gustafsson


Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags