Arbejdsplads

LISTE: Opladere til alt – 5 power gadgets

Uanset om du arbejder eller har fri, så har du brug for strøm, hvis dit digitale liv skal fungere. Hvis mobilen eller computeren er løbet tør for strøm, kan du hverken arbejde eller få kontakt med kolleger, venner eller familie. Med disse 5 produkter løber du aldrig tør for strøm i hverdagen.

1. Smart induktionslader

Slip for besværet med ledninger og oplad i stedet mobilen trådløst. Samsung Wireless Charger EP-NG930 oplader hurtigt og gør det samtidig muligt for dig at bruge mobilen takket være lade stationens hældning. En gadget der gør det super enkelt hele tiden at have en fuldt opladet telefon.

2. Lynhurtigt ekstra batteri

Uanset hvor god du er til at huske at oplade dine gadgets, inden du tager hjemmefra, så vil du før eller senere ende i en situation, hvor batteriet er fladt, og du mangler en stikkontakt. Derfor bør du altid have et ekstra batteri i tasken. Anker PowerCore+ er et kraftigt batteri, der kan oplade din mobil flere gange, og som desuden gør det hurtigt takket være Quick Charge 3.0-teknologien.

3. Kraftigt etui

Hvis du vil have dit iPhone 7-batteri til at holde længere uden at skulle holde styr på et ekstra batteri, så kan Apple Smart Battery Case være løsningen for dig. Dette etui har et indbygget batteri, der forlænger din batteritid væsentligt, samtidig med at den beskytter telefonen.

4. Adapter

Er der kø ved stikkontakten? Så vil en adapter som Anker PowerPort Speed 5 Ports være en god idé. Med denne smarte gadget kan du oplade op til 5 enheder hurtigt og sikkert fra én og samme stikkontakt.

5. Strøm på vejen

Du vil sikkert gerne undgå, at mobilen løber tør på bilturen. Det at kunne ringe kan være livsvigtigt, hvis der skulle ske noget. Det er næsten lige så vigtigt at kunne finde vej, og at have noget rart at kigge på eller lytte til på turen. En oplader, der virker fra et stik i bilen, er en nem forsikring mod at løbe tør på vejen.

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags