Kundecase

It-folk har også ferie

It-chefen hos Holiday Club Resorts, Teija Tuomainen, tiltrådte sin stilling for et halvt års tid siden. I den tid har hun fra forreste række fulgt og implementeret fornyelsen og planlægning af forretningsressourcer samt andre systemer.

– Vi skal intensivere forretningsprocesserne, da vores virksomhed er blevet kraftigt udvidet. I forbindelse med spahotellet og feriecentret i Saima er der endda et butikscenter, fortæller hun.

Virksomheden har ud over Teija Tuomainen yderligere tre it-medarbejdere i Finland og en på De Kanariske Øer. Intensiveringen og god praksis inden for informationsteknologi har afgørende betydning for, at også it-folkene kan holde ferie.

It-supporten for de finske arbejdspladser har til huse på spahotellet Katinkulta. I forbindelse med systemfornyelse benyttes nu det cloud-baserede Online System Center fra Businessforums partner Onregon. Ved hjælp af dette kan it-personalet styre arbejdsstationerne via Microsoft System Center Configuration Manager.

Holiday Club Resorts har benyttet Businessforums licensekspertise til at migrere til Microsofts cloud-løsning med hjælp fra licenseksperten Pasi Heikkinen. Der kan også købes Dell-skærme og andre enheder fra Business­forum. Holiday Club Resorts og Businessforum har samarbejdet i et par år. For Teija Tuomainens vedkommende drejer det sig om kortere tid.

– Samarbejdet fungerer godt, og Pasi Heikkinen er kompetent. Businessforums ydelser er hurtige, og priserne er konkurrencedygtige, siger hun.Et eksempel på de mangeartede anvendelsesområder, som it-afdelingen har ansvaret for, er de veludstyrede Angry Birds-spillerum på Holiday Club Resorts mange ferielokaliteter. De består af 56 servere, 66 kasse­terminaler og 351 andre maskiner.Sådan blev det muligt

Udfordring
At styre diverse informationsteknologi, der befinder sig flere forskellige steder, og kunne reagere hurtigt på forretningens behov.

Løsning
Modernisering af produktivitetsmiljøet og migrering til skyen: Migrering til cloudløsningen Microsoft Office 365, styring af mobile enheder med Microsoft Intune, sikker godkendelse med Microsoft Azure Multi-Factor Authentication og styring af hybrid brugeridentifikation med Microsoft Azure Active Directory Premium.

Effekt
Besparelser på udgifter til servere, it-personale og licenser. Større e-postkasser med Office 365. Nemt at tilføje nye brugere.3 tips til en vellykket forandringsproces


1.Grundig planlægningen.

2.En partner med stor erfaring.

3. Ingen forsinkelser.


Tekst: Maija-Liisa Ihanus Foto: Tuomas Uusheimo

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags