Kundecase

Hurtig omstilling hos Randstad

De ansatte hos Randstad og Dfind har fået en mere effektiv og fleksibel arbejdsdag efter overgangen til Chromebooks. Takket være Dustin er processen foregået hurtigt og problemfrit.

Randstad er verdens største virksomhed inden for HR og personaleløsninger. I Norge er virksomheden aktiv under brandsene Randstad og Dfind, og leverer HR-løsninger inden for en række forskellige specialområder. Virksomheden har kontorer i hele landet og er blandt andet markedsførende inden for bemanding i sundhedssystemet. I løbet af året er virksomheden blevet kåret til ”Årets rekrutteringsbureau 2020”.

– For nogle år siden besluttede Randstad Group at anlægge en global, holistisk tilgang, hvad angår digitalisering. For Randstad Norge var en central del af det at opdatere vores udstyr, fortæller CTO Andreas Heimerback.

Mobile enheder

Inden omlægningen brugte 90 procent af Randstads medarbejdere tynde klienter.

– Det gav meget dårlig mobilitet og fleksibilitet. Medarbejderne var nødt til at sidde ved deres skrivebord for at kunne løse deres arbejdsopgaver. Derfor var det en nem beslutning at give alle ansatte en mobil enhed, siger Heimerback.

Randstads globale IT-strategi og IT-ambitioner handler om at kombinere ”tech” og ”touch”.

– En del af dette arbejde er ”Google to the max”, hvilket indebærer, at vi samler alle vores samarbejdsværktøjer på Google-platformen, der også inkluderer Chromebooks, siger han.

Proaktiv indstilling

Randstad opdagede hurtigt, at der findes ganske få aktører med erfaring inden for Chromebook til det professionelle marked.

– Da vi kom i kontakt med Dustin, fik vi endelig en proaktiv partner. De var helt åbne omkring, at de heller ikke havde så meget erfaring med det her, men de havde en løsningsorienteret indstilling til samarbejdet, siger Heimerback.

Dermed var jagten på de perfekte produkter skudt i gang.

– Dustin organiserede flere møder med leverandører og var hele vejen igennem ekstremt åbne og transparente omkring leverandørkontakterne. Deres ord vejede meget tungt i vores endelige valg af udstyr, fortæller han.

Professionel og erfaren

Randstad besluttede sig til sidst for Acer Chromebook og bestilte i første omgang 160 enheder inklusiv tilbehør.

– Nu er vi oppe på at have omkring 200 enheder, og alle vores fastansatte arbejder nu på deres nye computere. Det giver os en fleksibilitet, som vi savnede tidligere. Dustin har været en professionel og erfaren partner for os i denne proces. De har udfordret os til at tænke nyt og anderledes. Det føles trygt at arbejde sammen med dem, siger Heimerback.

På software-siden har Randstad Norge brugt samme Google-leverandør som Randstad globalt.

Hurtigt og problemfrit

Dustin har også leveret Acer Chromebase for Meeting til alle møde- og interview-lokaler hos Randstad Norge.

– Det er den kombinerede computer og skærm, der virkelig har været et løft for os. Vores personalekonsulenter behøver ikke længere rende rundt med deres egne computere. Nu kan de logge på via de computere, der findes i mødelokalerne, siger Heimerback.

Under Corona-krisen kunne medarbejderne arbejde som normalt på de nye computere fra deres hjemmekontor.

– Det havde aldrig været muligt med det gamle udstyr. Vi er ekstremt glade for at have Dustin som partner. Med Dustin har vi gennemført omstillingen hurtigt, og supporten er helt i top. Reklamationer, returneringer og nybestillinger håndteres hurtigt og problemfrit, fortæller han. Randstads nye maskinpark bliver hele tiden opdateret.

– Det er den største tryghed for os, der arbejder med IT. Vi sparer meget tid og har fået en enormt meget lettere hverdag. Digitaliseringen er en konstant rejse hos Randstad, og med denne her leverance har vi skabt en ny måde at arbejde på, siger Andreas Heimerback.

Andreas Heimerback

Vi sparer meget tid och har fået en utrolig meget enklere hverdag.

Andreas Heimerback, CTO Randstad

Sådan blev det muligt

Udfordring

Randstad ønskede at opdatere deres maskinpark som led i en komplet digitaliseringsproces.

Løsning

Via flere møder med leverandører fik Dustin præsenteret forskellige alternativer. Randstad besluttede til sidst at bestille 160 Acer Chromebook-enheder, en forretningsmodel med i5 og touch screen. Dustin har også implementeret Acer Chromebase for Meeting i deres egne mødelokaler.

Resultat

Mere fleksibilitet og bedre ydeevne takket være længere batteritid, øget sikkerhed for kunderne og en mere enkel og effektiv arbejdsdag.

Chromebook at RandstadRandstad office

Foto: Siv Dolmen