Arbejdsplads

Gadgets - Lidt mere luksuriøst, lidt bedre

Det er tid til at opgradere hjemmekontoret – det er kommet for at blive. Med godt design får du et godt arbejdsmiljø, og vi har alt, hvad du har brug for.

Cirafon Style Dark

Bær med stil

Et hjemmekontor med stil bør holde det samme niveau, når det følger med dig ud. Gør det nemt. Vælg læder. Cirafon Style Dark er perfekt til computere på op til 13,3” med al den opbevaringsplads, du har brug for.

Cirafon Style Dark

Jabra Evolve 75 Stereo MS

Luk støjen ude

Trådløse og støjreducerende hovedtelefoner i verdensklasse med HD-voice og op til 15 timers driftstid. Ørepuder i imiteret læder. Når børnene råber over Fortnite, sidder du i din egen, komfortable kontor-verden derhjemme med Jabra Evolve 75 Stereo MS på hovedet.

Jabra Evolve 75 Stereo MS

Voxicon Work@Home Medium

Luksus for de dovne

Når du vil have kontoret på plads nu. Med kvalitet og uden bøvl. Voxicon [email protected] LARGE indeholder en 31,5’’-skærm, et slankt tastatur, en trådløs mus, et headset med stativ, en dockingstation og en musemåtte.

Voxicon [email protected] Medium

LaMetric Real-Time Smart Dashboard / Clock / Notification

En lysende kollega

Godt design skaber et godt arbejdsmiljø. LaMetric Time har vundet designprisen Red dot award. Den viser tid, vejr, e-mail, begivenheder, tweets, følgere, nyheder, deadlines og andre måleresultater, du har brug for hjemme eller til dit arbejde, og den viser dem næsten i realtid. Og det gør den frem for alt med stil og kreativitet, hvor du selv kan designe din urskive.

LaMetric Real-Time Smart Dashboard / Clock / Notification

Prokord Workplace Charging Dockingsstation 5K

Blæksprutten på kontoret

Prokord Workplace Charging Dockings station 5K kobler dine enheder sammen til en effektiv arbejdsplads. Den understøtter blandt andet to 4K-skærme og USB-C-opladning. Det smarte design sparer plads på skrivebordet.

Prokord Workplace Charging Dockingsstation 5K

Audioengine A5+ - White

Dit kontor, din musik!

Musik på hjemmekontoret vil blive skabt på basis af to Audioengine A5 + 50 Watt Peak med 2x75 watt indbyggede forstærkere. Og naturligvis først og fremmest af glæde. A5+ har blandt andet dual Class AB-monolitisk forstærkerteknologi og USB-stik til opladning eller strømforsyning.

Audioengine A5+ - White

Prokord Black HDMI 2.0 1.0m

Ikke med en almindelig ledning

Et kabel med livstidsgaranti betyder kvalitet. Det er præcis, hvad Prokord Black Edition HDMI 1.0M højhastigheds-HDMI-kabel med en dataoverførselshastighed på 18 Gbps er. Kablet og stikkene har dobbeltbeskyttelse for at fjerne interferens fra andet udstyr. De er holdbare, virker over lange afstande og har naturligvis alle de funktioner, som HDMI 2.0 skal have. Derfor livstidsgarantien.

Prokord Black HDMI 2.0 1.0m

NANLITE Halo14 LED Ring Light

Til den ensomme marketingmedarbejder

Når arbejdet flytter til hjem til dig, flytter der ofte en række mærkelige opgaver med - som for eksempel muligheden for professionel fotografering. Og så er lyset meget vigtigt. Nanlite Halo14 LED Ring Light er en lysring til dit mobilkamera med justerbar hvidbalance, spejl, telefonholder, taske og bordstativ. Farvetemperaturen kan indstilles mellem 2700 og 6500K, effekten er 24 W, og lyskvaliteten har en CRI-værdi på 98.

NANLITE Halo14 LED Ring Light

Konftel Cam20

Videomødets virtuos

Bare fordi vi afholder møder hjemmefra, betyder det ikke, at de er af lav kvalitet. USB-konferencekameraet Konftel Cam20 med WDR-teknologi sørger automatisk for, at du får et godt billede uanset lysforholdene. Vil du gerne fremhæve nogle detaljer? Videoopløsningen er 4K, hvilket giver mulighed for reelt digital zoom.

Konftel Cam20

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags