Bæredygtighed

Fuld mobilitet

I dag kan du nemt printe og scanne dine dokumenter og billeder direkte fra din mobiltelefon, bærbare pc eller tablet, hvor og når som helst.

Mobile Print Cloud er en cloud-tjeneste, der er udviklet af Xerox, så du nemt kan printe overalt, fra valgfri enhed til valgfri printer. Takket være tjenestens administrationsværktøjer kan virksomheden bestemme, hvem, der skal have adgang til hvilke funktioner.

– Som bruger kan du vælge, hvordan du vil printe. Det kan gøres via e-mail, webportal eller din smartphone og tablet. Du får alt dette uden at miste de funktioner, du er vant til fra dine drivers, siger Klaus Gjestrup, produktchef hos Xerox.

Med få tryk kan du scanne et dokument direkte til Dropbox, Box, Google Drive, Evernote, Microsoft OneDrive, Microsoft Office 365 eller Microsoft Share­Point. Du kan også oprette og gemme workflows direkte i appen, og du behøver ikke at downloade ekstra software eller drivers.

Med Xerox MobileLink-appen kan du scanne papirdokumenter fra maskinen, og når de er blevet scannet til din telefon, kan du nemt styre, hvor dokumenterne skal gemmes eller sendes. Enten til en e-mailadresse, fax, print eller via appen til en eller flere destinationer samtidigt.

– Med få tryk kan du scanne et dokument direkte til Dropbox, Box, Google Drive, Evernote, Microsoft OneDrive, Microsoft Office 365 eller Microsoft Share­Point. Du kan også oprette og gemme workflows direkte i appen, og du behøver ikke at downloade ekstra software eller drivers, forklarer Klaus Gjestrup.

Minimera det miljøskadende fodaftryk

Ifølge Klaus Gjestrup er det, at minimere det miljøskadende fodaftryk for kunderne, centralt, og en vigtig del i miljø­arbejdet er at eliminere unødvendige print.

– Det, som brugerne ofte glemmer er, at mængden af energi, der er forbundet med et ark papir, er ligeså stor, som den mængde energi, en printer skal bruge for at printe 50 sider, ca. 17 Wh. Derfor bør kontorets printere altid være konfigureret, så brugerne ikke printer mere end nødvendigt. Det nemmeste er at installere et såkaldt ”follow me”-system, der forhindrer, at der ligger print med følsomme informationer i printeren, og som sikrer, at alle kun printer de nødvendige ting. En anden smart måde at skåne miljøet på er at konfigurere printeren, så den altid printer dobbeltsidet, siger Klaus Gjestrup.

Det meste i maskinerne kan personificeres

Xerox WorkCentre med ConnectKey-teknologi er en serie med multifunktionsprintere, som er fremstillet til din måde at arbejde på. Takket være et indbygget antivirusprogram fra McAfee og Cisco TrustSec-kompatibilitet kan det meste i maskinerne personificeres, så de minder om det, du er vant til fra din computer. Du kan desuden tilslutte maskinens webgrænseflade i realtid for konfiguration, service og uddannelse. Du kan blandt andet begrænse adgang til printfunktioner ud fra brugere, grupper, tidspunkter og programmer.

– Du kan f.eks. konfigurere, at alle print fra e-mails automatisk printes i sorthvid, og alle PowerPoint-præsentationer printes i farve. Så slipper du for at vælge indstillinger hver gang, fortæller Klaus Gjestrup. Og eftersom integrerede scanningsløsninger er standard i serien, skal du ikke investere i ekstra programmer.

– Du får søgbare PDF’er, når du scanner et dokument eller en faktura. Hvem som helst kan printe og scanne til en USB-enhed, e-mail, indbakke eller valgfri plads på netværket, siger Klaus Gjestrup.


Tekst: Astrid Feldreich
Foto: Xerox, iStockphoto

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags