Arbejdsplads

Fem grunde til at vælge Windows 10 Pro

Windows 10 Pro kombineret med en ny pc giver nye muligheder for dig og din virksomhed. Her er fem grunde til at tage skridtet til et moderne operativsystem og en ny computer.

1. Det supersikre sikkerhedssystem

”Vi har hacket din server. Indbetal minimum 10.000 kroner i bitcoins i dag, ellers deler vi din virksomheds data…”. Ja, IT-angreb er desværre almindelige – to ud af ti små virksomheder har minimum én gang været udsat for angreb. Med Windows 10 Pro kan du føle dig tryg, fordi du har markedets mest sikre operativsystem, og et operativsystem som gør det betydeligt sværere at hacke sig ind i dit IT-miljø.

Windows 10 Pro levereres med indbyggede sikkerhedsfunktioner som blandt andet firewalls og internetbeskyttelse, der beskytter mod virus, skadelig kode og ransomware.

2. Bekvemmeligheden i Windows Hello

Hånden på hjertet – hvor mange forskellige PIN-koder og passwords bruger du? Og hvor svære er de egentlig at gennemskue? Med nogle helt nye funktioner i Windows Hello slipper du for koder og password og kan åbne computeren og kompatible applikationer med ekstra sikker, biometrisk teknologi. Du kan vælge mellem ansigtsgenkendelse og fingeraftrykslæsere – begge dele er betydeligt mere sikre end PIN-kode og password. Desuden går det næsten tre gange hurtigere at logge in.

Bekvemt, lidt cool – og meget mere sikkert.

3. Mulighed for at være vildt kreativ

Den digitale verden kan ind imellem føles lidt firkantet. Der er vel ingenting, der slår papir og pen, når man skal være kreativ? De moderne Windows 10 Pro-computere udfordrer nu de analoge arbejdsmetoder – med touchskærme og digitale penne.

Windows 10 Pro er kompatibel med flere forskellige penne, der giver dig forskellige funktioner. Pennene indeholder ikke blæk men det føles sådan. Den innovative og følsomme Windows Ink-teknologi gør, at pennen bevæger sig lige så hurtigt som dine ideer.

Tag noter, naviger, tegn, skitsér og rediger direkte på skærmen. Kun din fantasi sætter grænser for, hvor produktiv og kreativ du kan være med en digital pen.

4. Mulighed for total fleksibilitet

Hvem orker at slæbe rundt på en fire kilos bærbar fra 2010? De moderne computere vejer under et kilo, hvilket er godt både for din ryg og for muligheden for at tage din bærbare med, hvor du end skal hen, så den er tilgængelig, når du har brug for den. Med 20 timers batteritid behøver du heller ikke lede efter et stik, hvis du er ude at rejse.

Med et par enkle håndbevægelser kan du desuden forvandle din bærbare til en tablet og scrolle frit med fingeren eller med en digital pen. Ikke så tosset, hvis du har begrænset med tid og plads. Måske i bussen, i sofaen, på gulvet eller hvor du end befinder dig. Du kan sende mail, redigere og søge, hvor som helst og når som helst.

5. Den fantastiske følelse af at alt bare virker

Erkend det nu – nye og smarte tech-gadgets er sjove. Og hvis du har børn derhjemme, så vil en lækker, tynd bærbar med HD-, touch- og infinity-skærm helt sikkert imponere. Ikke mindst når den ovenikøbet også arbejder hurtigt.

Men frem for alt så er der mindre bøvl med en ny computer og et moderne operativsystem som Windows 10 Pro. Du kan bruge din tid på det, du brænder for og slappe af, fordi teknikken fungerer, som den skal.

Find din nye pc-favorit med Windows 10 Pro

Du har vel hørt, at det elleve år gamle operativsystem Windows 7 ikke længere bliver supporteret? Derfor anbefaler vi, at du går over til Windows 10 Pro.