Arbejdsplads

Dustin åbner markedsplads for apps

På netportalen Dustin Marketplace findes der en mængde virksomhedsapps, som er integreret med bagvedliggende cloud-tjenester.

Netportalen Dustin Marketplace blev åbnet i maj 2016. Første lancerede cloud-tjeneste var Office 365 med mobilapps.

– Vi lancerer løbende apps på Dustin Marketplace. Der kommer apps inden for kundepleje, arbejdsmiljø og samarbejde. Vores kunder behøver ikke deres egen infrastruktur, for alle apps på Dustin Marketplace er baseret på cloud-tjenester, siger Jenny Litborn, ansvarlig for klient- og mobilitets­løsninger hos Dustin.

På Dustin Marketplace findes apps fra flere leverandører. Alle informationer – både dem app’en giver adgang til, og dem kunden gemmer via appen – håndteres i skyen. Løsningen køres på Microsofts cloud-platform Azure.

Fordelen ved Dustin Marketplace er, at kunderne kan bruge deres apps, uanset hvor de befinder sig, og at de kun betaler for det, de bruger, siger Jenny.

– I stedet for at investere i f.eks. et CRM-system med intern infrastruktur kan en virksomhed via vores markedsplads købe den kundeplejefunktion, som de har brug for, siger hun.

Målgruppen for Dustin Marketplace er små og mellemstore virksomheder med op til 500 ansatte.

– Vi oplever, at efterspørgslen på apps hele tiden vokser. I dag bruger hver virksomhed gennemsnitligt syv apps, og om to år vil det være 13 apps, forudser Jenny Litborn.

Tekst: Johan Cooke Illustration: Valero Doval