Arbejdsplads

Unified Mobility Workspace – digital kontrol over både enheder og brugerdata

Unified Mobility Workspace fra Dustin giver en intelligent og effektiv hverdag for enhver virksomhed. Teknologi og mennesker bindes sammen på en enkel, sikker og problemfri måde, der skaber lønsomhed og gode brugeroplevelser.

Vores arbejdsmåder har ændret sig i løbet af de sidste par årtier. En arbejdsplads er ikke længere et fysisk kontor med et skrivebord og en pc. I dag gør teknologien det muligt for medarbejderne at udføre deres opgaver, uanset om de er hjemme, i sommerhuset eller på deres arbejdsplads.

Unified Mobility Workspace (UMW) er et administrationsværktøj til at sikre virksomhedens digitale værktøjer, platforme og applikationer, så endepunkterne, f.eks. pc, Mac, tablets og mobiltelefoner, bindes sammen på en intuitiv måde.

– Det er et management værktøj, der gør applikationer og arbejdsrelateret indhold tilgængeligt for virksomhedens medarbejdere. Det er nemt for medarbejderne at logge ind og udføre deres opgaver, uanset hvor de er, og hvilke enheder de arbejder fra, forklarer Heidi Storm, leder af Mobilitet hos Dustin.

– Moderne administration af virksomhedens teknologi og de rigtige værktøjer giver gode brugeroplevelser, som igen gør os mere effektive. Derfor er Unified Mobility Workspace rentabel for virksomhederne, og det indser flere og flere, tilføjer hun.

Digitalt økosystem

Med UMW – Unified Mobility Workspace – får du nu et komplet værktøj til dine devices fra Dustin. Endepunkterne styres fra et enkelt program. Det giver sikkerhed og en række andre fordele for virksomheden. Løsningen fungerer lige så godt for virksomheder, hvor medarbejderne kan vælge at arbejde med den teknologi, de foretrækker, hvad enten det er PC eller Mac.

Læs mere om, hvordan du kan give medarbejderne frit valg på arbejdspladsen

Employee choice guide for IT (pdf)

– Det forenkler hverdagen for virksomheden, fordi alle digitale værktøjer konfigureres og opdateres automatisk. Loginfunktionerne er sikre, og den enkelte medarbejder har kun adgang til den information, han eller hun har brug for, fortæller Fredrik Berg, produktchef for Dustins Workplace-portefølje.

Workplace er virksomhedens digitale økosystem, der sørger for, at hver enkelt medarbejders værktøjer fungerer gnidningsfrit, så alle kan udføre deres arbejde effektivt.

– Automatiserede handlinger frigør IT-kapacitet, som i stedet kan bruges proaktivt til for eksempel innovation og analyse af markedstendenser. Det bliver mere og mere nyttigt i fremtiden, siger Berg.

Otte gode grunde til at få digital kontrol

Unified Mobility Workspace er vejen til en sikker og nem digital hverdag.

1. Enkelt:

"Out of the box-oplevelse", også kaldet "Zero Touch", giver en god oplevelse for slutbrugerne. Virksomhedens pc'er, MacBooks, tablets og mobiler klargøres og konfigureres automatisk. Giver nem adgang til din virksomheds interne applikationer fra enhver enhed. Alt er klar til brug uden manuelle handlinger, når du pakker enheden ud af æsken.

2. Sikkert

Komplette sikkerhedsløsninger, der er tilpasset hver enkelt virksomhed. Opfylder regulatoriske krav som f.eks. GDPR, mens hver enkelt bruger kan se, hvilke data arbejdsgiveren kan og ikke kan se.

3. Fleksibelt:

Du har kontoret "i lommen" og kan arbejde, hvor du vil, uden at have problemer med adgang og login. Automatiske opdateringer sikrer, at du altid har det indhold, du har brug for.

4. Fremtidssikret:

Digitale løsninger er på vej ind i arbejdslivet i et hurtigt tempo, og de bliver en naturlig del af IT-strategien i de fleste virksomheder. En del af dette arbejde er at investere i et administrationsværktøj. Ifølge Gartner vil 70 procent af alle virksomheder have behov for dette i 2024.

5. Lønsomt:

Virksomhedens IT-afdeling sparer tid ved manuelt at klargøre, opdatere og fejlrette medarbejdernes enheder. Det håndteres af automatiske processer, der frigør IT-kapacitet til mere proaktive opgaver.

6. Hurtig adgang

"Single sign-on" øger både sikkerheden og brugervenligheden. Brugeren logger ind med ét ID og én adgangskode til flere relaterede, men uafhængige softwaresystemer. Det eliminerer besværlige login-processer og mange forskellige adgangskoder.

7. Zero Trust:

Få en dynamisk og moderne sikkerhedsarkitektur på et bredere og dybere grundlag end traditionelle sikkerhedstiltag. Du får sikre virksomhedsdata på endepunkt-, bruger-, netværks- og applikationsniveau.

8. Digital Employee Experience Management (DEEM):

Unified Mobility Workspace giver indsigt i, hvordan slutbrugeren oplever det mobile arbejde. Det gøres gennem intelligent analyse og leverer stor værdi til virksomheden, fordi man kan arbejde med forbedringer og proaktivitet med henblik på at øge produktiviteten og enkeltheden.

Tjenester:

Unified Mobility Workspace indeholder en række tjenester med mulighed for en tilpasset løsning fra verdens førende producenter.

 • Rådgivning
 • Onboarding
 • Implementering
 • App styring
 • Privatliv og sikkerhed
 • Workspace – alt arbejdsindhold på ét sted
 • Drift og support
 • Dokumentation

Din digitale partner

Dustin tilbyder komplette løsninger med Unified Mobility Workspace til virksomheder i hele Norden:

Hardware: Alt det udstyr, som en moderne virksomhed har brug for til en problemfri og effektiv hverdag på pc, Mac, tablet og mobil.

Moderne platform: En komplet ramme, der sikrer og administrerer endepunkter og virksomhedsdata.

Administration: Sørger for køb, konfiguration, sikkerhed og nem implementering af enheder og nødvendige applikationer, og at alle disse til enhver tid er opdateret.

Kompetence: Som førende, moderne leverandør af både hardware og digitale løsninger tilbyder Dustin omfattende tjenester til alle typer virksomheder, tilpasset til alle typer enheder.

Fordele & udbytte:

 • Èn løsning
 • Nemt for slutbrugeren
 • Kontrol over omkostningerne
 • Kontrol over enheder, brugere og data
 • Hurtig idriftsættelse
 • Skræddersyede løsninger
vmware logoHeidi Storm

Heidi Storm, Mobility Manager Advanced Sales, Dustin.

Vil du vide mere om Unified Mobility Workspace?

Send os en e-mail

Tekst: Sissel Fantoft