Kundecase

Designits netværk dækker hele kloden

Dustin har leveret Cisco Meraki-netværk til kontorer fra Tokyo til São Paulo – og i København

Alle de 330 ansatte i design-virksomheden Designit – med hovedkontor i København – skal let kunne komme på det samme netværk. Uanset om de sidder i Tokyo, Tel Aviv, São Paulo eller hjemme i Danmark.

Det var målsætningen, da Designit besluttede at indkøbe­ nyt netværk til hele virksom­heden, der har kontorer på tværs af kloden.

– Vores tidligere løsning var utidssvarende, så vi havde brug for en netværksløsning, der var let at bruge og let at administrere. Desuden skulle den være cloud-baseret, for vores it-afdeling har reelt ikke tid til at servicere alle, siger firmaets it-administrator, Morten Thomsen.

Tre firmaer blev indbudt, og Dustin mødte op med Cisco Meraki. En løsning, Morten Thomsen straks blev glad for.

– Reelt kunne alle tre bud leve op til vores krav – så rigeligt endda. Men Ciscos løsning var klart den bedst designede og den mest gennemarbejdede. Det virkede simpelthen som det mest færdige, siger han.

Her i foråret bliver netværks­løsningen så rullet ud i otte af de ni lande, hvor Designit har kontorer. Først på dansk grund i Aarhus, siden uden for landets grænser.

– Vi kan ikke rejse jorden rundt for at installere en netværksløsning. Det skal være relativt selvkørende, så vi blot kan sende udstyret ud. I princippet skal en receptionist kunne sætte maskinen op og koble det fælles netværk til, så hele kontoret er kørende ti minutter efter; med samme password til mail, WiFi og computer, siger Morten Thomsen, der ser frem til at få et centralt overblik over den daglige it-trafik.

Claus Hartmann fra Dustin forstår godt, at Designit valgte Cisco Meraki.

– Det har et fantastisk og brugervenligt interface, hvor det er let af logge ind, og hvor hovedafdelingen let kan følge med og lokalisere og afhjælpe et problem – uanset hvilket kontor, det drejer sig om. For os har det været vigtigt at sikre Designit den bedste løsning, som også giver plads til fremtiden – og samtidig assisterer vi med forsendelsen til alle lande, siger Claus Hartmann.
Tekst: Per Gregersen
Foto: Martin Gravgaard

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags