Arbejdsplads

Derfor skal du køre Office i skyen

Med en cloudbaseret Office-pakke kan virksomheder arbejde mere fleksibelt og få bedre kontrol over it-budgettet.

At flytte programmer og funktioner ud i skyen giver hurtig adgang til it-ressourcer. Med Microsoft Office 365 får du en fleksibel løsning med adgang til produktivitetsværktøjer, når som helst og på hvilken som helst enhed. En del af it-afdelingens arbejdsbyrde forsvinder med Office 365, da det ikke længere er nødvendigt at have manuelle rutiner for sikkerhedsopdateringer og sikkerhedskopiering. It-afdelingen får bedre kontrol over administrationen af brugere og konfiguration, og de kan tilpasse tjenesterne ud fra organisationens behov.

Med cloud-tjenester får virksomheder ofte bedre kontrol over it-budgettet. Da Office 365 kan køres i skyen, kræver løsningen ikke ligeså omfattende opgraderingsprocesser som traditionelle programmer. Organisationen behøver dermed ikke satse ligeså meget på f.eks. ny infrastruktur, vedligeholdelse af dyre datacentre og opgraderede softwarelicenser.

En anden fordel ved Office 365 er, at løsningen passer til mange forskellige organisationer, også mindre virksomheder, der ikke altid har ressourcer til at opretholde en høj sikkerhed og redundans til de applikationer, der bruges. I Office 365 kører tjenesterne i et globalt netværk med datacentre med flere sikkerhedslag. Disse datacentre ligger i flere forskellige verdensdele og er helt redundante. Office 365 lever også op til kravene for informationssikkerhed i overensstemmelse med ISO 27001.

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags