Kundecase

De er meget mere end bare sælgere

Rubow Arkitekter bruger Dustin til alt fra printerpatroner til professionel rådgivning.

– Ekspertise, gode råd og masser af ­sparring. Ja, og så sælger de for resten også alt det it-tilbehør og –udstyr, som vi har brug for.

Sådan forklarer Ole Kiær, bygningskonstruktør og it-ansvarlig hos Rubow Arkitekter i København, hvorfor firmaet i godt 10 år har haft Dustin som den altoverskyggende it-leverandør.

– Vi var en af Dustins første kunder overhovedet, og har ikke på noget tidspunkt overvejet at skifte. Netop fordi de er meget mere end bare sælgere, siger Ole Kiær.

For en moderne tegnestue er it en aldeles uundværlig del af en produktiv hverdag. Firmaets bærbare computere er konstant udlånt til medarbejdere, og iPads gør det let at gennemgå en byggeplads på stedet, så man lever op til de offentlige krav i Det Digitale Byggeri.

Nogle gange kræver det en leverandør, der er hurtig på fødderne.

– Af og til sker det, at vi får nye ansatte, som starter fra den ene dag til den næste – nogle gange endda flere ad gangen. Her svigter Dustin aldrig. De har så stort et lager og så mange varenumre, at de leverer næste dag, blot vi bestiller inden kl. 14, siger en tilfreds Ole Kiær.

At Dustin tænker langt videre end bare det næste salg, understreger han flere gange.

– Vi er ikke selv it-eksperter og kan sagtens bruge et godt råd fra en rigtig ekspert. Det kan dreje sig om alt fra nyeste software, en ny type af printere eller en opdatering af Adobe, siger Ole Kiær og tilføjer, at Dustin dækker ud i alle hjørnerne.

– De leverer stort set det hele, fra servere til printerpatroner. Og det er altid let at få forbindelse til vores faste sælger. Tager han ikke telefonen, sender jeg bare en mail – så ringer han få minutter senere. Hvis han ikke selv kan svare på mine spørgsmål, sender han mig ­hurtigt videre til den rigtige kollega. Det er let for mig, og jeg spilder ingen tid med at vente, siger Rubow Arkitekters it-ansvarlige.

Tekst: Per Gregersen
Foto: Christian Andersson

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags