Arbejdsplads

Arbejd smartere – 5 teknologi-gadgets, der effektiviserer arbejdsdagen

Computer, mobil og den rigtige software er basale krav for, at en arbejdsdag kan fungere. Men der findes masser af andet smart teknologi-tilbehør, som kan gøre din dag sjovere og mere effektiv.

1. Smart skitsetegning

Mange mennesker oplever, at de husker og lærer bedre, når de skriver tingene fysisk ned på papir. Der findes også flere forskningsstudier, der peger på, at det stemmer. Med Wacoms Bamboo Slate tegnetablet får du det bedste fra to verdener. Skriv på papir og få en digital kopi med det samme.

Det fungerer sådan her: Du skriver eller tegner på helt almindeligt papir med Wacoms medfølgende pen. Derefter trykker du på en knap, og i løbet af nogle få sekunder dukker en digital version af billedet op på din telefon eller tablet.

Pladen fanger ikke alene pennens bevægelser, men også hvor hårdt du trykker. Er du let på hånden, bliver stregerne i den digitale version tynde og omvendt. Det digitale billede kan du gemme i de almindelige billedformater som jpeg, png og pdf. Det er perfekt til konferencer, møder og dit eget idé-arbejde.

Wacoms Bamboo Slate fik bedømmelsen 8 ud af 10 i Wired, da den blev lanceret og fungerede perfekt.

Wacom Bamboo Slate Small A5

2. Fokus på ren lyd

Engang imellem har du lyst til bare at lytte til musik og fokusere uden forstyrrelser fra omgivelserne. Men på mange af nutidens arbejdspladser er det nærmest umuligt at finde stilhed. Derfor er et par støjreducerende hovedtelefoner en god investering for at få en bedre arbejdsdag.

De trådløse hovedtelefoner fra Sennheiser er designet til dig, der stiller høje krav, når du skal lytte til din yndlingsmusik og ikke vil have oplevelsen forstyrret af andre lyde.

Sennheiser HD 4.50 BTNC Wireless

Vil du have endnu mere luksuriøse hovedtelefoner, så er Bose Quietcomfort 35 II eller Sony WH-1000XM3 to rigtig gode valg.

Bose Quietcomfort 35 II
Sony WH-1000XM3

3. Bedre WiFi med mesh

Få ting kan forstyrre et godt flow som en dårlig forbindelse. Løsningen på dårlige WiFi-forbindelser på kontoret eller i hjemmet er ofte et mesh-netværk. Med flere access points bliver opkoblingen stabil i hvert eneste hjørne, så du kan fokusere på at få de rigtige ting gjort. Google Wifi og HPE OfficeConnect OC20 er to gode mesh-løsninger til den lille virksomhed eller hjemmekontoret.

Google Wifi
HPE OfficeConnect OC20

4. Tjek på sundheden

Som mennesker er vi mere afhængige af vores biologi, end mange af os tænker på i hverdagen. Selvom du især arbejder med hjernen, så påvirkes din arbejdspræstation meget af din fysiske form.

Pulsuret Garmin Forerunner 235 giver dig mulighed for at have styr på din sundhed, så du kan optimere din arbejdsdag. Det måler din puls via håndleddet. Det kortlægger dit søvnmønster og fortæller dig, hvornår du har siddet ned for længe. Som de fleste ved, kan en gåtur øge kreativiteten og få dig til at bliver mere effektiv, når du arbejder.

Garmin Forerunner 235

5. Dockingstation til hjemmecomputeren

Sidder du ofte hjemme og arbejder? Så bør du sørge for, at du har en ekstern skærm og et tastatur i en ergonomisk rigtig arbejdsstilling. Du skal også udstyre hjemmekontoret med en decideret dockingstation, som gør det superenkelt at tilkoble computeren og begynde at arbejde. Med kun ét stik kan du tilkoble en eller to skærme, tastaturer, mus, harddiske og opladere.

For dig, der arbejder på Mac, er HyperDrive Pro fra Hyper et godt valg. Og til pc-brugerne findes den smarte Superspeed Dual Video Docking Station With Power fra Targus.

HyperDrive Pro
Superspeed Dual Video Dock Station with power

Flere smarte tips til en mere effektiv arbejdsdag finder du her.

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags