Arbejdsplads

Appmarket buldrer frem

Betal for det, du bruger. Skaler op og ned, når du vil. Slip for alt for meget administration. Appmarket er den nye måde at købe cloud-baseret software på.

En markedsplads, hvor virksomhedskunderne selv kan håndtere og købe cloud-baseret software. Det er Appmarket – som Dustin lancerede i Norge, Sverige og Danmark i starten af året.

– Vi vil hjælpe små og mellemstore virksomheder med deres digitale transformation, siger Vegard Aspnes, Nordic Service Product Manager SaaS hos Dustin Group.

At holde styr på hvilke cloud-tjenester arbejdspladsen har, og at der bruges lige så mange licenser, som der betales for, er en udfordring. Enhver forandring i personalestyrken kan skabe forvirring og uro. Appmarket sikrer fuld kontrol.

På Dustins markedsplads justerer man nemt antallet af licenser selv. Det er gratis at oprette en konto, og en tjeneste aktiveres først, når den bestilles. Den afregnes derefter pr. måned. Alle medarbejdere kan selv logge ind på markedspladsen og anmode om den tjeneste, de har brug for, hvorefter den skal godkendes af kontoens administrator.

Gøre den digitale hverdag på arbejdspladsen nemmere

Office 365 er den mest populære blandt cloud-tjenesterne på Appmarket, men udbuddet består også af værktøjer inden for salg, IT-sikkerhed, webudvikling og markedsføring. Planen er, at porteføljen skal fortsætte med at vokse og gøre den digitale hverdag på arbejdspladsen nemmere. Responsen fra kunderne er positiv.

– De siger, at det selvfungerende program letter administrationen, giver fleksibilitet og endvidere reducerer omkostningerne, udtaler Vegard Aspnes.

Vil du vide mere?

Vores specialister fortæller gerne mere om vores cloud-tjenester. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig med at finde den rette tjeneste eller løsning til din virksomhed.

Jeg vil gerne høre mere

7 fordele ved cloud-tjensterne på Appmarket

 1. Økonomisk
  Du betaler kun for det, du bruger.
 2. Sikkert
  Alle data gemmes i sikre datacentermiljøer.
 3. Samarbejdsvenligt
  Del data og samarbejd digitalt.
 4. Miljøvenligt
  Mindsker behovet for hardware og lokale lagringsenheder.
 5. Skalerbart
  Skalér fleksibelt op og ned, når du vil.
 6. Mobilt
  Markedspladsen er tilgængelig på alle enheder.
 7. Enkelt
  Købte tjenester opdateres automatisk.

Læs også:
Cloud-baserede samarbejdsværktøjer er i vækst i danske virksomheder
10 fordele ved tjenester i skyen
Hold styr på licenser med Dustin Appmarket

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags