Arbejdsplads

8 smarte gadgets til arbejde på farten

Er det snart tid til ferie? Mange af os vil alligevel gerne være online i løbet af ferien – sørg for at du har forberedt dig med de gadgets, der gør det nemt for dig, uanset hvor du er.

1. Det rigtige stik på rejsen

Alle lande har som bekendt ikke de samme slags el-udtag, så en rejseadapter kan være et helt uundværligt stykke tilbehør – afhængig af hvor du skal hen. Q2Power har en række forskellige varianter, blandt andet denne her, som gør, at du kan benytte dine gadgets i USA. Et andet alternativ er Skross Skross World Adapter, der har næsten lige så mange funktioner som en schweizerkniv.

Q2power
Skross World adapter

2. Skarpere videoopkald

Et højkvalitetsbillede til videosamtalen gør det lettere at kommunikere. Med Logitech Webcam C930e kan I se hinanden klart og tydeligt, når I har kontakt. Webkameraer giver skarpe billeder i alle situationer, selv hvis der er dårlige lysforhold og begrænset båndbredde.

Logitech webcam C930e

3. Pas på dine gadgets, når du er på farten

Beskyt computeren lidt ekstra, når du tager den med udover de sædvanlige rutiner. Hvorfor ikke satse på et cover fra Targus med et urbant, moderne look? Hvis du hellere vil bruge en tablet, kan det være en god idé med et cover, der tåler en hård behandling som Griffin Survivor All-Terrain Rugged Case.

Targus
Griffin Survivor All-terrain rugged case

4. Hold informationen hemmelig

Når du bruger din computer uden for kontoret – for eksempel på en café eller i toget – er det rart at vide, at sidemanden ikke kan kigge med. Et beskyttelsesfilter fra Cirafon over skærmen er en effektiv måde at undgå, at nogen kigger dig over skulderen.

Cirafon privacy filter

5. Ekstra energi

At se hvordan batteritiden konstant tikker ned, når du er midt i noget spændende, eller når du kobler dig op via mobilen, kan i sig selv være en reel stressfaktor. Med en fuldt opladt, kraftig powerbank som for eksempel Cirafon Powerbank Quick charge 20100mAh ved hånden kan du hurtigt få mere power til telefonen. Hvis din ferie inkluderer eventyrlige strabadser, kan den robuste Sandberg Powerbank Survivor 20100mAh være et interessant alternativ.

Cirafon Powerbank
Sandberg powerbank

6. Sæt en stopper for støjen

Fokusér lettere ved hjælp af et par lækre hovedtelefoner med aktiv støjreduktion, der effektivt lukker al lyd ude – både fra storbyen og badende børn ved poolen. Audio-Technica ATH ANC70 QuietPoint Noise-Cancelling er et godt valg, og der følger endda et beskyttende rejseetui og en lufthavnsadapter med.

Audio Technica Quietpoint

7. Trådløst i alle situationer

Med en rejsetilpasset trådløs mus eller trackball kan du nemt styre curseren i alle tænkelige situationer. Kensington Advance Fit Wireless Mobile Trackball er en fleksibel og robust, mobil trackball, der giver høj præcision og Voxicon Wireless Optical Travel mouse S10WLB kan være gode alternativer for dig, der foretrækker en mus. Begge to kan bruges af såvel højre som venstre hånd.

Kensington advance fit wireless mobile trackball
Voxicon Wireless Optical travle mouse

Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 er en model, der fungerer med bluetooth, så du slipper for at tænke på at koble en modtager til computeren.

Microsoft bluetooth mobile mouse

8. Fuldend med et tastatur

Få en dejlig, computerlignende skriveoplevelse, hvor du end tager din tablet med hen for at skrive. Universal Folio er et cover med tastatur, der ligger stabilt på alle underlag – uanset om det drejer sig om et cafébord, et skrivebord eller dit knæ. Selv om der kommer vandsprøjt fra poolen på coveret, så klarer den vandafvisende overflade også det.

Universal folio