Arbejdsplads

5 bærbare computere til alle formål

Uanset hvad du prioriterer højest; størst ydeevne, laveste vægt eller en hårdfør bærbar, der tåler al slags vejr, så findes der en computer til dig. Vi har udvalgt fem forskellige, bærbare computere, der passer til de fleste tænkelige behov.

En mobil kraftkarl

Lenovo ThinkPad T580 er en rigtig kraftkarl, som du uden problemer kan tage med dig i tasken. Arbejder du med tunge applikationer som CAD, videoredigering eller 3D-redigering, så vil du virkelig få udbytte af 32 gigabyte RAM, de to terabyte SSD-lagring og computerens 15’’ store skærm med en opløsning på 3840 x 2160 pixel. T580 har desuden en række smarte funktioner, som gør dig endnu mere mobil. Hvad siger du for eksempel til et indbygget 4G-modem, mulighed for at skifte batteri uden at skulle tilslutte opladeren, samt teknologi, der gør det muligt for dig at arbejde ekstra sikkert, når du er ude i marken.

Lenovo ThinkPad T580

Til de virkeligt hårde job

Nogle arbejdspladser kræver en computer, der er lidt ud over det sædvanlige. Arbejder du i våde, støvede eller sandede miljøer krydret med ekstreme temperaturer og stor risiko for ydre stød, så er Dell Latitude 14 Rugged Extreme-computeren noget for dig. Med en magnesiumlegeret backbone, et ekstra stødsikkert ydre og alle entry points forseglet med kompressionstætninger er den godkendt til brug i den amerikanske hær ifølge standarden MIL-STD. Bag det solide ydre gemmer sig en Intel Core i5-processor, en 256 gigabyte SSD-disk og et indbygget 4G-modem.

Dell Latitude 14 Rugged Extreme

Apples flagskib

Til dig, der kører Mac OS og vil have en computer i den absolutte topklasse, har vi valgt den nyeste generation 15’’ Macbook Pro med touch bar. Nu kan du få en hexacore Intel Core i9-processor, der giver Turbo Boost-hastigheder på op til 4,8 GHz, op til 32 gigabyte RAM-hukommelse og hele fire terabyte SSD-disk. Apples unikke touch bar giver brugeren applikationsspecifikke genveje, der speeder arbejdstempoet op, og de fire Thunderbolt-kontakter forener dataoverførsel, opladning og videoudgang i én og samme tilslutning.

Macbook Pro Touchbar

Arbejd hvor som helst

Dells populære XPS 13 bliver bare bedre og bedre. Den nyeste version med sit stilrene og gennemtænkte design, der kun er tolv millimeter i tykkelsen, er en førsteklasses computer til en fornuftig pris. Den 13’’ store skærm med 4K-opløsning føles større, end den er på grund af de kun fire millimeter tynde kanter. Med en vægt på bare 1,27 kilo og 19 timers batteritid er det virkelig en computer for dig, der gerne vil arbejde hvor som helst. På trods af sin lave vægt er den fuldt udstyret med ottende generations Intel Core i7-processor, op til 16 gigabyte RAM og op til en terabyte SSD-disk.

Dell XPS 13

Kontorets arbejdshest

Nogle af verdens mest populære business-computere finder du i HP’s Elitebook-serie. Der findes computere med forskellige specifikationer og i mange forskellige prisklasser. En Elitebook er desuden meget nem at arbejde med for IT-afdelingen. Med smarte, indbyggede funktioner til gendannelse ved hardwarefejl, virus- eller malware-angreb holdes virksomhedens maskinpark flydende på det stadig mere stormfulde IT-sikkerhedshav. Computerne har desuden højtalere og mikrofoner, der er tilpasset videochat og konferencekald, så samarbejdet gøres lettere.

HP Elitbook

Hvis ingen af disse modeller passer til dig, så kan du se hele vores sortiment med bærbare pc’er her.

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags