Kundecase

135 bilers position opdateres hvert 15. sekund

Mini Trans bruger Dustin som leverandør af tablets til alle biler.

Effektiviteten er i højsædet hos Mini Trans A/S, der er et af Danmarks ældste og mest kendte transportfirmaer. Derfor er alle 135 vogne hele tiden online, så kontoret via GPS kan følge deres placering.

– For os er det helt essentielt, at vi kan følge vognene, og vi opdaterer hvert 15. sekund. Dels kan kunden hele tiden følge sine forsendelser, dels kan vi altid sende den nærmeste vogn, når en ny kunde ringer op, forklarer udviklingschef Birger Larsen.

Firmaet og den enkelte vognmand har en Windows-tablet i alle vogne en tablet, der via 3G er koblet på Mini Trans’ centrale bookingsystem. Udfordringen har været at finde en driftsikker og solid løsning til den rigtige pris.

Prøvede alle modeller
Derfor gennemførte Mini Trans i foråret 2014 i tæt samarbejde med Dustin en test af samtlige tablets på det danske marked for at finde den, der fungerede bedst. Valget faldt på en Dell Venue 11 Pro, som løser udfordringen i samspil med firmaets egen software.

– Nu er vi i gang med en løbende udskiftning, og pt. er Dell-modellen installeret i ca. 55 af vore 135 vogne, siger Birger Larsen, som dog endnu ikke ved, om netop denne model når at blive ­monteret i alle vogne.

– Der sker hele tiden noget nyt på tablet-markedet, og her er Dustin en stor hjælp. De bevarer overblikket og sørger for at holde os ajour med udviklingen. Måske kommer Dell med en forbedret model i 2015, måske gør Lenovo eller nogle andre – dét overblik har Dustin, og de sørger for, at vi hele tiden kan afprøve modellerne, så vi har den optimale løsning, siger Birger Larsen og tilføjer:

– Vores vognmænd er selvstændige, og hvis ikke systemet fungerer, risikerer de at miste ture og dermed omsætning. Det er vi hele tiden opmærksomme på, og Dustin hjælper os med at løse problemet, siger udviklingschefen.


Tekst: Hanna Larsson
Foto: Sara Johari

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags